Wedtips op Nieuwjaarsdag: Liverpool met Salah en Nuñez versus dolend Newcastle!

Koploper Liverpool staat op de eerste dag van 2024 tegenover Newcastle United, dat in een mindere fase verkeert. Bookmaker JACKS.NL heeft een ruim aanbod aan weddenschappen klaar staan en wij zochten een aantal interessante opties voor je uit!

Mo Salah juicht na weer een goal voor Liverpool
© PROSHOTS | 31-12-2023 16:00

Liverpool gaat sinds afgelopen speelronde aan kop in de Premier League, nadat Arsenal een thuisnederlaag leed tegen West Ham United (0-2). De manschappen van Jürgen Klopp is er dus veel aan gelegen om de volle buit te pakken tegen Newcastle United, want The Gunners spelen een dag eerder al tegen Fulham en kunnen zo de koppositie weer heroveren.

Veilig en betrouwbaar

Genoeg spanning dus, maar The Reds zijn veruit favoriet. Dat heeft vooral te maken met de slechte vorm waarin Newcastle verkeert: van de laatste 5 Premier League-duels werd er maar één gewonnen en gingen de overige vier verloren. Tussen door werd de ploeg in Europa uitgeschakeld en was Chelsea in de League Cup na strafschoppen te sterk. De verwachting is dan ook dat Liverpool aan het langste eind trekt: maar daar staat evengoed een odd van 1.46 op.

Alle ogen op Salah en Nuñez

Dan kijken we naar de odds van doelpuntenmakers en die zijn erg interessant. Mohamed Salah, die de strafschoppen neemt, heeft er al twaalf in liggen dit seizoen en een odd voor een goal van de Egyptenaar staat op 1.90.

Spits Darwin Nuñez krijgt een odd van 1.88 om te scoren. De Uruguayaan kent dit kunstje overigens: hij was in de heenwedstrijd in oktober in de slotfase tweemaal trefzeker in de 1-2 zege op St. James' Park. Denk je dat beide aanvallers scoren? Dan heeft JACKS.NL een mooie pre-pack klaarstaan die liefst 3.45 keer je inzet oplevert!