Oranje boven in de Premier League: pak tot 3.80 keer je inleg met deze wedtips!

Het is Koningsdag in Nederland! Op de Nederlandse velden wordt niet gevoetbald, maar in het buitenland staan er tal van wedstrijden op de rol. Zo komen in de Premier League met Erik ten Hag, Wout Weghorst en Sven Botman een aantal Nederlanders in actie. Manchester United neemt het op tegen Spurs, terwijl Newcastle op bezoek gaat bij Everton. Wij geven je een aantal interessante wedtips mee!

Erik ten Hag, manager van Manchester United
© PROSHOTS | 27-04-2023 07:00

Everton - Newcastle: Newcastle wint en beide ploegen scoren (3.80)

Het Newcastle van Sven Botman gaat donderdag om 20:45 uur op bezoek bij Everton. De thuisploeg pakte slechts drie punten uit de laatste vijf wedstrijden en staat door achttiende in de Premier League. Daardoor moeten de Toffees serieus vrezen voor degradatie uit het hoogste niveau. Newcastle beleeft daarentegen een fantastisch seizoen. De Magpies staan derde en Champions League-voetbal lonkt aan de havenstad. Newcastle won zes van de laatste zeven wedstrijden in de Premier League. Daarin was met name de 6-1 van afgelopen weekend op Spurs opvallend; het stond toen al in twintig minuten met 5-0 voor. Donderdag nemen de zwart-witten het op tegen Everton, dat in zeven van de laatste acht thuiswedstrijden scoorde. Scoren de mannen uit Liverpool donderdag opnieuw, maar wint Newcastle, dan pak je liefst 3.80 keer je inzet bij Holland Casino!

Tottenham Hotspur - Manchester United: Manchester United wint (2.45)

Erik ten Hag gaat met zijn Manchester United op bezoek bij concurrent Tottenham Hotspur. De Red Devils wonnen afgelopen weekend na strafschoppen van Brighton, waardoor het in de FA Cup-finale tegenover stadsgenoot Manchester City staat. Die overwinning kon Man U wel gebruiken na de pijnlijke uitschakeling tegen Sevilla in de Europa League. Tottenham Hotspur zal met een minder lekker gevoel toewerken naar de Premier League-clash. Nadat het eerder op eigen veld met 2-3 verloor van degradatiekandidaat Bournemouth, werd het afgelopen weekend met 6-1 van de mat geveegd door Newcastle. Dat kostte interim-trainer Stellini na anderhalve maand alweer zijn baan. De chaos is dus groot bij de Londenaren. Vergroot Manchester United hun malaise en wint het van Spurs, dan pak je 2.45 keer je inzet!

Everton - Newcastle United en Tottenham Hotspur - Manchester United live op TV

De Premier League wordt dit seizoen live uitgezonden op Viaplay. Je ziet Everton - Tottenham Hotspur om 20:35 uur live op de streamingsdienst. De uitzending van Tottenham Hotspur - Manchester United begint om 20:25.