Voetbal op tv: Premier League speelronde 15!

Afgelopen weekend gaf regerend kampioen Manchester City voor de derde speelronde op rij een voorsprong weg en vergat het drie punten te pakken. Bovendien deden The Citizens dat drie keer in het laatste kwartier. Eerst verzilverde Cole Palmer, nota bene oud-speler van City, op Stamford Bridge in de 95e minuut een penalty namens Chelsea (4-4), vervolgens scoorde Trent Alexander-Arnold na de interlandbreak in de 80e minuut de gelijkmaker namens Liverpool (1-1). Ten slotte kopte op zondagavond Dejan Kulusevski in de 90e minuut de 3-3 namens Tottenham Hotspur tegen de touwen. Deze midweek gaat de ploeg van Pep Guardiola op bezoek bij het uitstekend presterende Aston Villa. Kan ze in het spoor blijven van koploper Arsenal en concurrent Liverpool?

Premier League op tv

De midweekse speelronde in de Premier League wordt zoals altijd uitgezonden bij Viaplay. Alle wedstrijden in speelronde 15 kunnen in hun volledigheid worden bekeken bij de Scandinavische streamingdienst.