Weghorst op bezoek bij Gakpo in de Premier League: odds tot 9.00 keer je inzet!

In de Premier League staat met Liverpool - Manchester United een kraker van jewelste op het programma. Met Gakpo, Van Dijk, Ten Hag en Weghorst is het daarnaast een duel met een hoog Oranje-gehalte. Laatstgenoemde is met twee assists in de laatste twee wedstrijden nu al geliefd in Manchester. Staat hij op Anfield opnieuw aan de basis van een treffer, dan pak je liefst 9.00 (!) keer je inleg bij Jack's!

Wout Weghorst na het winnen van de League Cup met Manchester United
© PROSHOTS | 05-03-2023 07:00
  • Tip: Er vallen minimaal vier doelpunten (2.65)
  • Tip: Weghorst geeft een assist (9.00)
  • Tip: Gakpo scoort (4.10)

Twee ploegen in vorm

Liverpool is de laatste weken goed bezig in de Premier League. De ploeg van Jurgen Klopt pakte tien punten uit de laatste vier duels en is opgeklommen naar de zesde plek. Ook Manchester United zit in een lekkere flow: het is al elf wedstrijden ongeslagen en sleepte vorige week met de winst van de League Cup haar eerste prijs in zes jaar in de wacht. Pakt het tegen Liverpool ook de volle buit, dan pak je 2.95 keer je inleg. Wint Liverpool, dan zie je je inzet 2.45 keer terug.

6 x €10 Free Bet

Doelpuntenspektakel

De ontmoetingen tussen Liverpool en Manchester United staan bijna garant voor veel doelpunten: in de laatste vijf onderlinge officiële duels vielen namelijk liefst 23 doelpunten. Eerder dit seizoen wonnen de Red Devils 2-1, en vorig seizoen werd het zelfs 4-0 en 0-5 voor Liverpool. Denk je dat er zondag ook wel weer drie goals vallen, dan pak je 1.70 keer je inleg. Verwacht je dat er minstens vier goals vallen, dan zie je je inzet liefst 2.65 keer terug!

Gakpo tegenover Weghorst

Afgelopen winter maakten met Gakpo en Weghorst twee Oranje-internationals de overstap naar Groot-Brittannië. Gakpo had na zijn overstap naar Liverpool even tijd nodig om zich aan te passen, maar met twee goals in de laatste vier wedstrijden toont hij ook steeds meer zijn waarde voor de Reds. Scoort hij in de topper tegen Man U ook, dan pak je 4.10 keer je inzet.

Ook Weghorst bewijst zich in Manchester. In de gewonnen League Cup-finale tegen Newcastle gaf hij de assist op de 2-0, en midweeks was hij in de FA Cup opnieuw aangever van een doelpunt. Bedient de boomlange aanvaller tegen Liverpool weer een scorend teamgenoot, dan pak je 9.00 keer je inleg! Een goal van Weghorst levert je 4.30 keer je inzet op.

Liverpool - Manchester United live op TV

Liverpool - Manchester United begint zondag om 17:30 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op streamingdienst Viaplay.