Kraker in de Premier League: tot 3.45 keer je inzet bij City-zege op Chelsea!

Donderdag staat er met Chelsea - Manchester City een kraker van jewelste op het programma in de Premier League. Blijven de punten in Londen of stelen Haaland en co de show? Zet in bij Jack's en pak tot 3.45 keer je inleg!

Erling Haaland in actie voor Manchester City
© PROSHOTS | 05-01-2023 08:00
  • Tip: Manchester City wint en beide teams scoren (3.45)
  • Tip: Haaland scoort (1.83)
  • Tip: Haaland scoort twee doelpunten (5.60)

Chelsea en City wonnen afgelopen weekend allebei niet

Chelsea en Manchester City zijn de hervatting van de Premier League wisselend begonnen. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd, maar lieten afgelopen weekend ook allebei punten liggen. Chelsea kwam tegen degradatiekandidaat Nottingham Forest niet verder dan 1-1, terwijl City punten verspeelde tegen nummer zestien Everton (1-1). Daardoor is het gat tussen de ploeg van Guardiola en Arsenal opgelopen tot zeven punten. Wél kan City moed putten uit de laatste drie duels met Chelsea: die werden namelijk allemaal gewonnen. Lukt dat de Citizens donderdag weer, dan pak je 1.66 keer je inleg. Op een overwinning van The Blues staat een odd van 5.50.

Veilig en betrouwbaar

City-defensie kwetsbaar

Manchester City heeft na Newcastle en Arsenal de minst gepasseerde defensie van de Premier League. Maar de laatste vier officiële wedstrijden hield de regerend kampioen het doel niet schoon. Tegen Everton, Leeds, Liverpool en Brentford incasseerde City telkens een goal. Moet Alisson tegen Chelsea weer vissen, maar wint City wél? Dan pak je liefst 3.45 keer je inleg.

Haaland weer op dreef

Erling Braut Haaland miste het WK met Noorwegen. Daardoor heeft hij zich maximaal kunnen opladen voor de competitiehervatting. Daarin was hij in twee Premier League-wedstrijden meteen drie keer trefzeker. Maakt hij tegen Chelsea opnieuw een goal, dan zie je je inzet 1.83 keer terug. Scoort hij er twee of meer, dan staat daar een quotering van 5.60 tegenover.