Kraker Arsenal - Manchester City in de Premier League: odds, wedtips en tv-gids

Premier League-koploper Arsenal krijgt woensdag bezoek van naaste achtervolger Manchester City. Door het puntverlies van de Gunners is het gat tussen beide ploegen verkleind tot drie punten, al heeft Arsenal wel een wedstrijd minder gespeeld. Maakt City de Engelse titelstrijd nog spannender? Zet in en pak tot 4.333 keer je inleg bij Holland Casino!

Nathan Ake in actie voor Manchester City
© PROSHOTS | 15-02-2023 08:00
  • Tip: Manchester City wint (2.40)
  • Tip: Manchester City wint en houdt de nul (4.333)
  • Tip: Riyad Mahrez scoort (3.55)

City won laatste zes onderlinge ontmoetingen

Manchester City is de laatste jaren heer en meester in onderlinge ontmoetingen met Arsenal. De ploeg van Pep Guardiola won de laatste zes affiches met de Londenaren, waaronder nog op 27 januari. Nathan Aké kroonde zich in die FA-Cup-wedstrijd tot matchwinner. City beleefde met een 3-1 zege op Aston Villa in de Premier League een goede generale repetitie voor de topper. Arsenal verspeelde in eigen huis juist dure punten tegen Brentford (1-1). Pakken de manschappen van Arteta tegen City wel de volle buit, dan pak je 3.00 keer je inzet. Gaan de punten naar Manchester, dan zie je je inleg 2.40 keer terug. Houden ze daarbij ook nog eens het doel schoon, dan pak je liefst 4.333 keer je inzet.

Mahrez

Riyad Mahrez is 2023 goed begonnen. De Algerijnse buitenspeler was dit kalenderjaar al zes keer trefzeker en troeft daarmee teamgenoten als Haaland en Alvarez af. Ook afgelopen weekend was het raak voor Mahrez, toen hij een penalty benutte tegen Villa. Op een nieuwe goal van de aanvaller tegen Arsenal staat een odd van 3.55.

Arsenal - Manchester City live op tv

Arsenal - Manchester City begint woensdag om 20:30 uur. De wedstrijd is live te zien op Viaplay.