Koploper Arsenal wacht topper tegen Chelsea: pak bijna vijf keer je inleg!

Zondagmiddag staat de Londense derby Chelsea – Arsenal op het programma in de Premier League. De Blues wachten al drie competitiewedstrijden op een zege, terwijl koploper Arsenal al het hele seizoen in bloedvorm verkeert. Wie trekt er aan het langste eind op Stamford Bridge?

Martinelli (Arsenal)
© PROSHOTS | 05-11-2022 18:00
  • Tip: Arsenal wint (2.70)
  • Tip: Arsenal wint en beide teams scoren (4.75)
  • Tip: Aubameyang scoort (2.85)

Chelsea top in Europa, teleurstellend in Engeland 

Chelsea beleefde een succesvolle week in de Champions League. De ploeg van Ziyech won van Dinamo Zagreb en plaatste zich daarmee als groepswinnaar voor de knock-outfase van het miljardenbal. In de Engelse competitie gaat het de Blues iets minder af: de ploeg van Potter pakte slechts twee punten uit de laatste drie wedstrijden en beleefde met de 4-1 nederlaag tegen Brighton afgelopen weekend een absoluut dieptepunt.

Arsenal in vorm

Arsenal kwam ook in actie in Europa: het was met 1-0 te sterk voor Zürich en ging in de poule met PSV als groepswinnaar door naar de volgende ronde van de Europa League. Ook in de Premier League gaat het de Gunners lekker af: het morste in twaalf duels slechts vijf punten. Boekt de ploeg van Arteta na de winstpartijen tegen Liverpool en Spurs opnieuw een zege, dan zie je 2.70 keer je inzet terug. Als beide ploegen daar ook nog eens bij scoren, wordt dat zelfs 4.75!

Aubameyang

Voor Pierre-Emerick Aubameyang wordt het een speciale dag. De Gabonees was met 92 doelpunten in 163 wedstrijden lange tijd één van de weinige lichtpuntjes bij Arsenal voordat hij naar Barcelona vertrok. Sinds deze zomer speelt de 33-jarige spits voor Chelsea, waar hij nog moeite heeft het net te vinden. Doet Auba zijn oude ploeg pijn met een treffer, dan pak je 2.85 keer je inleg!