Koploper Arsenal wacht kraker tegen Liverpool: hoge odds bij Jack’s!

Arsenal was vorige week in de Noord-Londense derby te sterk voor Tottenham Hotspur en behield daarmee de koppositie in de Premier League. Zondag wacht de ploeg van Mikel Arteta met Liverpool opnieuw een tegenstander van formaat. Slagen de Gunners er weer in een topwedstrijd te winnen? Pak bij Jack’s ruim vier keer je inzet!

Odegaard, middenvelder en aanvoerder van Arsenal
© PROSHOTS | 08-10-2022 21:00
  • Tip: Arsenal wint en beide teams scoren (4.20)
  • Tip: Gabriel Jesus scoort (2.70)
  • Tip: Salah geeft een assist (4.75)

 

Arsenal beleeft tot op heden een fantastisch seizoen. Het elftal van Mikel Arteta staat na acht speelrondes bovenaan in de Premier League en verloor alleen van Manchester United. Tegenstander Liverpool speelde vorige week in eigen huis gelijk tegen Brighton en blijft kwakkelen dit seizoen. Aan de voorhoede ligt het niet dit seizoen: zij wisten slechts één keer niet tot scoren te komen. De aanval van de Gunners loopt ook lekker: zij waren elke wedstrijd trefzeker. Scoren beide ploegen zondag opnieuw en wint Arsenal, dan pak je 4.20 keer je inleg. Bij hetzelfde doelpuntenscenario en een overwinning van Liverpool verdien je 4.35 keer je inzet.

 Gabriel Jesus nu al belangrijk

Gabriel Jesus is dit jaar de grote man voor Arsenal. De spits zag Haaland naar Manchester City komen en besloot zijn geluk elders te beproeven. In Noord-Londen was Jesus al goed voor vijf Premier League-treffers. Op een goal van de 25-jarige aanvaller staat een odd van 2.70.

Veilig en betrouwbaar

Assistkoning Salah

Liverpool-ster Mohammed Salah staat met vier assists in de competitie regelmatig aan de basis van een goal. Ook vorige week tegen Brighton was de Egyptenaar weer aangever. Weet hij tegen Arsenal opnieuw een doeltreffende teamgenoot te bedienen, dan pak je liefst 4.75 keer je inleg!