Knallend het nieuwe jaar in: pak 6 keer je inzet met deze PL-wedcombo!

De bal rolt nog volop op de laatste dag van 2022. Zo staan er in de Premier League liefst zes duels op de rol. Onder meer Manchester United, Manchester City, Arsenal en Newcastle United komen in actie. Wij hebben een wedcombo samengesteld waar je wel zes keer je inzet kan terugverdienen!

Erik ten Hag, manager van Manchester United
© PROSHOTS | 30-12-2022 18:00

Wolverhampton Wanderers - Manchester United: Manchester United wint (1.909)

Manchester United hervatte de competitie met een overtuigende 3-0 zege op Nottingham Forest. Daardoor blijft de ploeg van Ten Hag in het spoor van de top van de Premier League. Zaterdag gaan de Red Devils op bezoek bij Wolves, dat zich in de degradatiezone bevind. Maakt United de zorgen van Wolves nog groter?


Newcastle United - Leeds United: Newcastle wint (1.48)

Newcastle is bezig aan een fantastisch seizoen. De ploeg van Howe verloor dit seizoen alleen van Liverpool en dat is alweer een hele poos geleden: 31 augustus. Door de uitstekende reeks hebben de Magpies zich in de top drie van de Premier League genesteld. Zaterdag krijgen ze bezoek van het wisselvallige Leeds. Zijn zij het volgende slachtoffer van het vlammende Newcastle?

Brighton & Hove Albion - Arsenal: Arsenal wint (2.15)

Koploper Arsenal sluit het voetbaljaar 2022 af. De Gunners gaan om 18:30 uur op bezoek bij Brighton, dat na de zege op Southampton knap zevende staat in de Premier League. Ook Arsenal won op Boxing Day: de ploeg van Arteta rekende in eigen huis af met West Ham en gaat daardoor hoe dan ook als koploper 2023 in. Houden de Noord-Londenaren hun titelaspiraties in leven?

Al met al levert een combinatie van deze weddenschappen een mooie odd op. Weten Manchester United, Newcastle en Arsenal allemaal te winnen, dan pak je 6.07 keer je inzet bij Holland Casino!

Wedcombo Premier League