Gaat Arsenal er voor het negende jaar op rij niet met de zege vandoor bij Tottenham Hotspur? Pak tot 5.60 keer je inzet bij Jack's!

Naast de Manchester derby staat er nog een derby op het programma in de Premier League: de north London-derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal. The Gunners weten al bijna negen jaar niet meer hoe het is om te winnen uit bij Spurs. Zet in bij Jack’s en pak tot 5.60 keer je inzet!

Kane scoort tegen Arsenal
© PROSHOTS | 15-01-2023 06:00
  • Tip: beide teams scoren en er vallen minimaal drie doelpunten (2.00)
  • Tip: Harry Kane maakt een doelpunt (2.75)
  • Longshot: beide teams scoren en Tottenham Hotspur wint de wedstrijd (5.60)

Tottenham-uit, een wedstrijd die Arsenal niet graag speelt

Arsenal mag momenteel dan wel koploper van de Premier League zijn, maar jaarlijkse uitwedstrijd tegen nummer vijf Tottenham Hotspur is er één die het op basis van de statistieken het liefst over wil slaan. De laatste keer dat The Gunners er wisten te winnen was op 16 maart 2014, bijna negen jaar geleden. Daarnaast zijn de wedstrijden tussen beide ploegen de laatste keren een garantie voor doelpunten gebleken. In de laatste drie edities werd er minimaal drie keer gescoord. Op Jack’s staat een mooie odd van 2.00 voor wanneer beide teams scoren en er minimaal drie doelpunten in de wedstrijd vallen. Denk je dat Tottenham kan ‘stunten’ en dat beide teams scoren? Dan kan je de odd van 5.60 spelen.

Harry Kane: de all-time topscorer van de north London-derby

Tottenham Hotspur heeft met Harry Kane de all-time topscorer van de north London-derby in de gelederen. De Engelse topschutter wist al veertien keer het net te vinden tegen Arsenal. In de afgelopen twee wedstrijden was het ook raak voor Kane, drie keer zelfs. Denk je dat hij zondag zijn kunstje kan herhalen? Voor een doelpunt van de topspits krijg je liefst 2.75 bij Jack’s.