Heerlijke wedtips voor Manchester City - Newcastle United en Tottenham Hotspur - Manchester United

Komend weekend staan er met Tottenham Hotspur tegen Manchester United en Manchester City tegen Newcastle United twee toppers op het programma in de Premier League. Bookmaker JACKS.NL heeft weer een aantal mooie weddenschappen voor je klaar staan.

Ten Hag bereidt zich voor met Manchester United
© PROSHOTS | 19-08-2023 08:00
  • Tip: Heung-Min Son schiet twee keer op doel: 3.15
  • Tip: Manchester United en Tottenham Hotspur scoren allebei: 1.45
  • Tip: Manchester City en Newcastle United scoren allebei: 1.68
  • Tip: Alexander Isak maakt een doelpunt: 3.80

Son moet het doen zonder partner Kane

Wedstrijden tussen Manchester United en Tottenham Hotspur zijn over de laatste jaren een garantie voor doelpunten. Daar was Harry Kane altijd een man voor die de goals op zich wist te nemen, maar zijn afwezigheid wordt nu gevoeld in Engeland. Heung-Min Son moet het nu gaan doen voor de club die momenteel in zwaar weer zit. Wanneer beide teams scoren krijg je 1.45 en wanneer Son twee keer of meer op doel schiet staat daar 3.15 tegenover bij JACKS.NL.

Manchester City en Newcastle United scoren erop los

Manchester City en Newcastle United hebben beide een goede eerste speelronde achter de rug. De club uit Manchester won met 0-3 bij Burnley, terwijl The Magpies met liefst 5-1 wonnen van Aston Villa. Daarin had Alexander Isak een groot aandeel. De Zweed scoorde met een heerlijk wippertje en hoopt dit zondag in het Etihad Stadium weer te kunnen doen. Wanneer beide teams scoren staat daar 1.68 voor en een doelpunt van Isak levert je 3.80 op.