Haaland versus Kane in de Premier League: odds tot 3.85 keer je inzet!

Met Manchester City - Tottenham Hotspur staat er donderdag weer een affiche op het programma om je vingers bij af te likken. De wedstrijd staat ook in het teken van de ontmoeting tussen Premier League-topscorers Haaland en Kane. Scoort laatstgenoemde in het Etihad, dan pak je liefst 3.85 keer je inzet!

Erling Haaland, spits van Manchester City
© PROSHOTS | 19-01-2023 07:00
  • Tip: Manchester City wint en beide teams scoren (3.00)
  • Tip: Kane scoort (3.85)
  • Tip: Haaland scoort (1.72)

Beide ploegen afgelopen weekend onderuit in topwedstrijden

Manchester City en Tottenham Hotspur beleefden allebei niet een al te beste aanloop naar de topwedstrijd. City ging in de Manchester Derby onderuit tegen de ploeg van Ten Hag, terwijl Spurs ook verloor van een stadsgenoot. Zij gingen in de Noord-Londen Derby met 0-2 onderuit tegen Arsenal. Kijkend naar de ranglijst is Manchester City favoriet ten opzichte van Tottenham. De Citizens staan zes punten voor en hebben ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Wint de ploeg van Guardiola en scoren beide teams, dan pak je drie keer je inleg.

Kane verantwoordelijk voor 3 van 5 Spurs-goals in 2023

Harry Kane is dit seizoen weer lekker bezig voor Tottenham Hotspur. Zo was de Engelsman in 19 Premier League-affiches al goed voor 15 doelpunten. Ook 2023 begint goed voor de aanvaller: hij was al verantwoordelijk voor drie van de vijf Tottenham-goals. Op een doelpunt van Kane tegen City staat een bijzonder hoge odd: als hij Ederson passeert, pak je liefst 3.85 keer je inzet!

Eindelijk weer raak voor Haaland?

Erling Haaland kende een sensationele start bij Manchester City. In zijn eerste halfjaar in Manchester scoorde hij liefst 27 keer. De Noor wacht echter nog op zijn eerste doelpunt van 2023. Opent de boomlange spits zijn doelpuntenrekening in eigen huis tegen Tottenham Hotspur? Dan pak je 1.72 keer je inleg. Op een openingstreffer van de spits staat zelfs een quotering van 3.30.