Arsenal en Manchester United gaan voor driepunter: pak tot 2.90 keer je inleg!

Zondag staan er twee wedstrijden op de rol in de Premier League. Koploper Arsenal neemt het na de midweekse nederlaag tegen PSV in eigen huis op tegen Nottingham Forest en het Manchester United van Erik ten Hag speelt op Old Trafford tegen West Ham. Holland Casino heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan!

Cristiano Ronaldo, spits van Manchester United
© PROSHOTS | 29-10-2022 19:00
  • Tip: Arsenal wint en er vallen minstens vier goals (2.35)
  • Tip: Manchester United wint en houdt de nul (2.90)
  • Tip: Cristiano Ronaldo scoort (2.20)

Veel goals in thuiswedstrijden van Arsenal

Thuiswedstrijden van Arsenal staan dit seizoen garant voor doelpunten. In de vijf competitiewedstrijden in het Emirates Stadium was het al 21 keer raak voor de ploeg van Arteta. Dat betekent dat er gemiddeld meer dan vier keer per wedstrijd wordt gescoord. Zondag krijgen de Gunners bezoek van hekkensluiter Nottingham Forest, dat na Bournemouth en Leicester City het meeste tegengoals incasseerde in de Premier League. Wint Arsenal van Nottingham Foret en vallen er minstens vier goals, dan pak je 2.35 keer je inleg.

Slechts één tegengoal in laatste vijf wedstrijden voor Manchester United

De defensie van Manchester United is de laatste weken bijzonder stabiel. Ajax-aanwinst Martínez en zijn medeverdedigers kregen in de laatste vijf wedstrijden alleen tegen Chelsea (1-1) een doelpunt om de oren. Zondag wacht de ploeg van Ten Hag een thuiswedstrijd tegen West Ham, dat een van de moeilijkst scorende ploegen van Engeland is. Als de Red Devils die wedstrijd winnen en het doel schoonhouden, zie je liefst 2.90 keer je inleg terug.

Veelbesproken Ronaldo trefzeker in Europa

Cristiano Ronaldo was de afgelopen week onderwerp van gesprek. De Portugees zocht tegen Tottenham Hotspur voortijdig de kleedkamer op en werd een paar dagen buiten de selectie gezet. Afgelopen donderdag maakte de vijfvoudig Gouden Bal-winnaar zijn rentree in de basis en was hij meteen trefzeker. Scoort hij tegen The Hammers opnieuw? Op een goal van CR7 staat een odd van 2.20!