De Premier League is terug: zet in en pak tot 2.55 keer je inleg!

Traditioneel wordt er op Tweede Kerstdag gevoetbald in de Premier League. Onder meer hoogvliegers Arsenal, Liverpool en Newcastle United komen in actie. Wij zetten een aantal mooie wedtips voor je op een rijtje!

Mohammed Salah in actie voor Liverpool
© PROSHOTS | 25-12-2022 08:00

Aston Villa - Liverpool: Salah scoort (2.43)

Kort na de WK-finale stond donderdag de Engelse kraker Manchester City - Liverpool op het programma. In een zinderende wedstrijd kroonde Oranje-international Nathan Aké kroonde zich met een rake kopbal tot matchwinner (3-2). Bij tegenstander Liverpool liet Salah zich van zijn positieve kant zien. De Egyptenaar, die het WK miste, tekende voor de 2-2. Daarmee maakte de aanvaller zijn 15e goal in 22 wedstrijden dit seizoen. Is het tegen Aston Villa opnieuw raak voor Salah, dan pak je 2.43 keer je inleg!

Veilig en betrouwbaar

Arsenal - West Ham United: Arsenal wint en houdt de nul (2.55)

Koploper Arsenal krijgt maandag bezoek van West Ham United, dat zestiende staat in de Premier League. Arsenal staat knap vijf punten los van nummer twee Manchester City. De ploeg van Mikel Arteta won zeven van de laatste acht competitiewedstrijden en hield in vier van de laatste vijf PL-duels de nul. Op een nieuwe zege van de Gunners in combinatie met een clean sheet staat een odd van 2.55.

Leicester City - Newcastle United: Newcastle wint (2.25)

Newcastle United is bezig aan een geweldige reeks. Waar de Magpies vorig jaar nog onder de degradatiestreep bungelden, gaan ze nu de Kerst in met een knappe derde plek. Sinds hun laatste nederlaag, op 31 augustus (!), won de ploeg van Botman onder meer van Tottenham Hotspur en Chelsea. Wordt er maandag in het King Power Stadium afgerekend met Leicester City, dan krijg je 2.25 keer je inzet uitbetaald.