Arsenal, Liverpool en Manchester City jagen op winst: pak ruim 2.5 keer je inzet

Nadat de midweekse speelronde in de Premier League dinsdag al werd afgetrapt, komen er vanavond weer een aantal topploegen in actie. Behoudt Arsenal de koppositie en is Haaland weer op schot? Holland Casino heeft een aantal leuke odds klaarstaan.

Arsenal juicht na een goal
© PROSHOTS | 31-08-2022 09:00
  •  Arsenal – Aston Villa: Arsenal wint en Gabriel Jesus scoort (2.15)
  • Liverpool – Newcastle: Liverpool wint en beide teams scoren (2.55)
  • Manchester City – Nottingham Forrest: Haaland scoort 2 of meer goals (2.35)

Arsenal – Aston Villa: Arsenal wint en Gabriel Jesus scoort (2.15)

Arsenal stond vorig seizoen na drie speelrondes op welgeteld nul punten in de Premier League. Ook had de formatie van Mikel Arteta toen nog geen doelpunt gemaakt. Hoe anders is dat nu. The Gunners zijn trotse koploper in Engeland en wonnen alle vier hun competitiewedstrijden. Zomeraankoop Gabriel Jesus is immens populair bij de aanhang van Arsenal. Lukt het hem te scoren en te winnen tegen nummer 15 Aston Villa, dan verdien je 2.15 keer je inleg terug. 

Ideal bonus krijg € 50

Liverpool – Newcastle: Liverpool wint en beide teams scoren (2.55)

Na een valse start van het seizoen boekte Liverpool afgelopen weekend een monsterzege. Op Anfield werd het liefst 9-0 (!) tegen Bournemouth. Woensdag wacht de manschappen van Klopp een affiche met Newcastle United, dat deze zomer de portemonnee trok voor onder meer Isak, Botman en Pope. Pakken The Reds de overwinning tegen Newcastle en weten beide teams te scoren, dan pak je 2.55 keer je inzet.

Manchester City – Nottingham Forest: Haaland scoort 2 of meer goals (2.35)

Eerling Braut Haaland was afgelopen weekend weer als vanouds op dreef. De boomlange Noor zag zijn ploeg in eigen huis al vroeg met 0-2 achterkomen tegen Crystal Palace, maar dat boog hij in de tweede helft persoonlijk helemaal om. Haaland maakte zijn eerste hattrick voor Manchester City en was daarmee goud waard voor de ploeg van Guardiola. Op twee of meer doelpunten van Haaland tegen Nottingham Forest staat een odd van 2.35.