Wordt AZ - FC Utrecht opnieuw een spektakelstuk? Pak dik 5 keer je inleg!

AZ en FC Utrecht bezorgden de voetballiefhebber anderhalve week geleden een heerlijke wedstrijd. In Alkmaar werd het namelijk liefst 5-5. Dinsdag treffen beide ploegen elkaar opnieuw in het AFAS Stadion, ditmaal in de achtste finale van de KNVB Beker. Wordt het weer zo'n doelpuntenfestijn? Als er minimaal vijf goals vallen pak je 5.25 keer je inzet!

Douvikas, spits van FC Utrecht
© PROSHOTS | 07-02-2023 06:45
  • Tip: Er vallen minimaal 5 doelpunten (5.25)
  • Tip: Pavlidis scoort (2.35)
  • Tip: Douvikas scoort (3.10)

AZ - FC Utrecht ging de boeken in als één van de meest spectaculaire wedstrijden van dit Eredivisie-seizoen. FC Utrecht leek met een vroege 0-2 voorsprong de beste papieren voor de overwinning in handen te hebben, maar mede door hattricks van Pavlidis en Douvikas eindigde de wedstrijd in 5-5. Lukt het de ploegen dinsdag opnieuw het publiek te vermaken met veel goals? Voor minimaal vier doelpunten pak je 2.80 keer je inleg. Wordt er minstens vijf keer gescoord, dan zie je je inzet zelfs 5.25 keer terug.

Griekse clash

AZ - FC Utrecht betekent ook een nieuwe clash tussen twee Griekse spitsen: Vangelis Pavlidis en Anastasios Douvikas. Pavlidis was dit seizoen in totaal al goed voor 15 doelpunten, terwijl Douvikas met 11 competitiegoals topscorer is van de Eredivisie. In Alkmaar waren beide aanvallers dus al verantwoordelijk voor een hattrick. Treffen ze dinsdag opnieuw doel? Op een goal van Pavlidis staat een quotering van 2.35 en op een goal van Douvikas pak je zelfs 3.10 keer je inzet.

AZ - FC Utrecht live op tv

AZ - FC Utrecht is om 18:45 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN. Ga voor een volledig overzicht van alle voetbalwedstrijden naar de pagina Voetbal op TV.