Voorspel de juiste winnaar van de Klassieker en win 100x je inzet!

In de halve finale van de KNVB Beker staat met Feyenoord - Ajax een heerlijk affiche op het programma. Om de Klassieker extra glans te geven heeft Jack’s een mooie welkomstactie in huis. Nieuwe spelers pakken namelijk 100x hun inzet als zij de juiste winnaar van Feyenoord - Ajax voorspellen!

Slot (Feyenoord) en Heitinga (Ajax)
© PROSHOTS | 05-04-2023 08:00

Feyenoord leeft met een heerlijk gevoel toe richting de derde Klassieker van dit seizoen. De ploeg van Arne Slot pakte de volle buit in de Rotterdamse derby en kan het landskampioenschap al ruiken. Dat komt ook door Ajax, dat punten liet liggen tegen Go Ahead Eagles en het gat met Feyenoord liefst acht punten zag worden. Ruim twee weken geleden stonden Feyenoord en Ajax ook al tegenover elkaar in de Eredivisie. In een zinderende topper werd het door een rake kopbal van Geertruida uiteindelijk 3-2 voor Feyenoord. Daarmee deden ze toen hele goede zaken in de titelstrijd.

Win 100x je inleg

Jack’s pakt rond de bekerkraker Feyenoord - Ajax uit met een mooie welkomstactie. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken 50 (bij storting € 20) of 100 (bij storting € 100) keer hun inzet als zij de juiste winnaar voorspellen!

50 of 100x je inzet voor juiste winnaar bij Feyenoord - Ajax

Meedoen

  1. Registreer je bij Jack’s.
  2. Stort minstens € 20 (boosted odd van 50) of minstens € 100 (boosted odd van 50) op je account. Let op: je kunt maximaal € 1 inzetten.
  3. Klik op deze link en zet in op ‘Feyenoord wint’ of ‘Ajax wint’. Voorspel je de juiste winnaar, dan pak je 50 of 100 keer je inzet!

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack’s.

Feyenoord - Ajax live op TV

Feyenoord - Ajax is woensdag 5 april om 20:00 uur live te zien op ESPN. Lees hier welke voetbalprogrammas nog meer op TV te zien zijn.