Voetbal op TV: hier zie je de bekerfinale PSV - Ajax live + win 100x je inzet!

Ajax en PSV strijden zondag in een onderling duel om de winst van de KNVB Beker. De finale is een herhaling van vorig seizoen, toen de Eindhovenaren uiteindelijk met 2-1 zegevierden. Lees hier waar je de finale van de KNVB Beker Ajax - PSV live ziet. Daarnaast heeft JACKS.NL een promotie waarmee nieuwe spelers 50 of 100x hun inleg pakken als er minstens twee goal vallen!

Xavi Simons van PSV
© PROSHOTS | 28-04-2023 13:00

Bekeravontuur Ajax

Het bekeravontuur van Ajax ging door hun Europese verplichtingen begin januari van start. De Amsterdammers wisten een lange periode zonder overwinning op bezoek bij Den Bosch te doorbreken; het won met 0-2. Een maandje later was de regerend landskampioen met 0-1 te sterk voor FC Twente. Vervolgens werd De Graafschap op de Vijverberg met 0-3 aan de kant gezet. Het meest memorabele duel was de halve finale van de KNVB Beker met Feyenoord. Het duel dat werd ontsierd door het gooien van een aansteker op het hoofd van Klaassen, werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen door de Amsterdammers.

Finaleroute PSV

Ook PSV stroomde begin januari in het bekertoernooi in. Op bezoek op Het Kasteel was het met 1-2 te sterk voor Sparta. Vervolgens was de ploeg van Ruud van Nistelrooij in eigen huis achtereenvolgens te sterk voor FC Emmen en ADO (beide 3-1). In de halve finale nam de regerend bekerhouder het op tegen bekersensatie Spakenburg. De amateurploeg maakte het PSV op het eigen sportpark nog lastig en er werd uiteindelijk met slechts 1-2 gewonnen door de Eindhovenaren.

KNVB Beker finale Ajax - PSV live op TV

De KNVB Beker finale tussen Ajax en PSV begint zondag 30 april om 18:00 uur en wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Bij veel tv-aanbieders zit dit kanaal gratis in het pakket. ESPN begint al om 16:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing op de bekerkraker. Bekijk het volledige voetbalprogramma op onze pagina Voetbal op TV.

100x je inleg als er minstens twee goals vallen

Bookmaker JACKS.NL pakt rondom de bekerfinale uit met een interessante promotie. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk 50 of 100x hun inleg bij de bookie als er minstens twee doelpunten vallen!

Meedoen

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet in op 'Totaal aantal doelpunten, meer dan 1.5'.
50 of 100x je inzet bij meer dan 1.5 goals