Voetbal op tv: Feyenoord ontvangt PEC in KNVB Beker (+wedtips)

Donderdag neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen PEC Zwolle. Daarnaast staan er nog vier wedstrijden op de rol in de KNVB Beker. In dit artikel vertellen we je waar je de wedstrijd live ziet. Daarnaast geven we nog een aantal wedtips mee!

Kökçü in actie voor Feyenoord tegen FC Utrecht
© PROSHOTS | 12-01-2023 07:00

Feyenoord sleepte op bezoek bij FC Utrecht in extremis nog een punt uit het vuur. Donderdag komen de manschappen van Arne Slot weer in actie, ditmaal tegen PEC Zwolle, dat afgelopen weekend de periodetitel veroverde. Wie stroomt er door naar de laatste zestien? Je ziet Feyenoord - PEC Zwolle vanaf 21:00 uur live op ESPN.

FC Utrecht, FC Groningen en Go Ahead ook in actie

Naast Feyenoord komen er donderdag nog drie Eredivisie-ploegen in actie. Go Ahead bijt het spits om 18:45 uur af op bezoek bij Heracles. Om 20:00 uur staan FC Groningen - Spakenburg, Blauw Geel '38 - FC Utrecht en Urk - Katwijk op het programma. Je ziet de wedstrijden op ESPN.

Wedden op Feyenoord - PEC Zwolle

Bij bookmaker Jack's kun je inzetten op Feyenoord - PEC Zwolle. Op een zege binnen reguliere speeltijd van de Rotterdammers staat een odd van 1.28, op een overwinning van de Zwollenaren staat een odd van 9.00. Ook kun je inzetten op het aantal doelpunten: als er meer dan vier goals vallen, pak je 2.05 keer je inleg. Maakt Feyenoord er zelf meer dan drie? Dan zie je je inleg 1.97 keer terug.

Veilig en betrouwbaar