PSV op bezoek bij Sparta in KNVB Beker: tv-gids en odds

Dinsdag wordt de strijd om de TOTO KNVB Beker weer hervat. Er staan vijf wedstrijden op het programma, waaronder Sparta Rotterdam - PSV. Afgelopen weekend stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar en toen bleef het onbeslist. Wie trekt er dinsdag aan het langste eind? Wij vertellen waar je Sparta - PSV live ziet en geven je een aantal wedtips!

Luuk de Jong, aanvoerder van PSV
© PROSHOTS | 10-01-2023 07:00

Sparta - PSV live op ESPN

Aangezien het afgelopen weekend in Eindhoven nog 0-0 eindigde tussen PSV en Sparta, belooft het een interessant affiche te worden op Het Kasteel. Een ding is in ieder geval zeker: dinsdag zal er wél een winnaar komen. Wie dat wordt, zie je vanaf 21:00 uur live op ESPN.

Ook FC Twente komt in actie

Daarnaast staan er nog vier wedstrijden op het programma in het Nederlandse bekertoernooi. FC Twente trapt de speeldag om 18:45 uur af tegen Telstar, terwijl ook de duels NAC - Eindhoven, HV & CV Quick - De Graafschap en Kozakken Boys - ADO Den Haag (allen om 20:00 uur) worden afgewerkt. Je ziet het allemaal live op ESPN.

Wedden op Sparta - PSV

Om jouw voetbalavond nog specialer te maken kun je ook inzetten op de TOTO KNVB Beker. Bookmaker Holland Casino heeft weer een aantal hoge odds klaarstaan. Zo pak je 2.40 keer je inzet als Sparta binnen reguliere speeltijd wint of een verlenging afdwingt tegen PSV. Voor een Eindhovense zege binnen reguliere speeltijd pak je 1.553 keer je geld. Ook op doelpunten van spelers staan hoge odds: voor een goal van Luuk de Jong pak je 2.375 keer je inleg, terwijl er een odd van 2.85 (!) staat op een goal van clubtopscorer Xavi Simons!