Kraker FC Twente - Ajax in het bekertoernooi: tot 3.60 keer je inzet!

Met FC Twente - Ajax staat een heerlijke wedstrijd op de rol in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Bij de eerdere onderlinge ontmoeting een maand geleden bleef het onbeslist, maar donderdag zal er hoe dan ook wél een winnaar komen. Wie pakt het felbegeerde ticket voor de kwartfinale? Zet in bij Jack's en pak tot wel 3.25 keer je inleg!

Steven Berghuis, aanvaller van Ajax
© PROSHOTS | 09-02-2023 06:45
  • Tip: FC Twente scoort twee of meer doelpunten (2.70)
  • Tip: Jack's Special: Ajax scoort als eerste en er vallen minstens twee goals in de tweede helft (3.25)
  • Tip: Tadic scoort (3.20)
  • Tip: Berghuis scoort (3.60)

FC Twente nog ongeslagen in eigen huis

In de Eredivisie sleepte tien man van Ajax op 14 januari in de eigen Arena een 0-0 uit het spel tegen FC Twente. De wedstrijd van donderdag wordt afgewerkt in de eigen Grolsch Veste, waar de ploeg van Ron Jans dit seizoen nog niet verloor. Blijven de Tukkers dat tegen Ajax ook? Als Twente de volgende ronde van de KNVB Beker bereikt, pak je 2.40 keer je inzet. Zet je je geld op Ajax, dan zie je je inleg 1.50 keer terug.

Veilig en betrouwbaar

3.25 keer je inleg via boosted odd

FC Twente was dit seizoen in elke thuiswedstrijd trefzeker. Ook in de toppers tegen Feyenoord (1-1) en PSV (2-1) wist het dus het net te vinden. Vaak blijft het niet bij één doelpunt in De Grolsch Veste: in 9 van de 11 wedstrijden scoorde Twente minimaal twee keer. Gebeurt dat tegen Ajax opnieuw, dan pak je 2.70 keer je inzet bij Jack's. Ook heeft de bookmaker weer een mooie 'Jack's Special' in huis. Scoort Ajax de openingsgoal en vallen er minimaal twee goals in de tweede helft, dan pak je 3.25 keer je inzet.

Tadic en Berghuis weten weer wat scoren is

Na een periode waarin zeven wedstrijden op rij niet werd gewonnen, pakte Ajax tegen Excelsior en Cambuur eindelijk weer eens de volle buit. Daarbij werkte het ook nog eens lekker aan het doelsaldo: het werd namelijk 1-4 en 0-5. Dusan Tadic was in beide duels eindelijk weer trefzeker voor de regerend landskampioen. Scoort hij tegen Twente voor de derde keer op rij, dan zie je je inzet 3.20 keer terug. Steven Berghuis maakte tegen Cambuur eindelijk zijn eerste treffers van 2023. Op een goal van Berghuis tegen zijn oude club FC Twente staat een odd van maar liefst 3.60.

FC Twente - Ajax live op tv

FC Twente - Ajax begint donderdag om 18:45 uur en is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN. Een overzicht van alle voetbalprogramma's is te vinden op de pagina Voetbal op TV.