Leuke wedstrijden bij start bekertoernooi: pak zeven keer je inzet met deze wedcombo!

Deze week staat de eerste ronde van de 104e editie van het KNVB Bekertoernooi op het programma. Dinsdag komen met FC Eindhoven, Roda JC en Heracles meerdere hoogvliegers van de Eerste Divisie in actie. Met deze combinatie maak je bij Holland Casino kans op zeven keer je inzet!

Dylan Vente, spits van Roda JC en topscorer van de KKD
© PROSHOTS | 18-10-2022 11:32

Roda JC – Heracles: Beide teams scoren (1.55)

De wedstrijd die vanavond het meest in het oog springt is Roda JC – Heracles. Beide ploegen zijn voortvarend aan het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen begonnen en staan respectievelijk vijfde en eerste. De thuisploeg beschikt met Dylan Vente over de topscorer van de Eerste Divisie, terwijl koploper Heracles met 29 goals de meeste doeltreffende ploeg van de competitie is. Roda scoorde dit seizoen in elke wedstrijd; Heracles vond slechts één keer niet het net. Weten beide ploegen dinsdag weer te scoren?

 

FC Eindhoven – Willem II: FC Eindhoven wint (3.00)

Het is de tweede keer dit seizoen dat FC Eindhoven en Willem II tegenover elkaar staan. De eerdere ontmoeting eindigde in een overwinning voor Eindhoven, dat dit seizoen pas één keer verloor en mede daardoor knap derde staat in de Keuken Kampioen Divisie. De thuisploeg is dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis en zal dat tegen provinciegenoot Willem II graag zo willen houden.


Almere City – TOP Oss: Almere City wint (1.571)

Met Almere City – TOP Oss staat er nog een ontmoeting tussen twee KKD-teams op de rol in het bekertoernooi. Twee maanden geleden eindigde de competitiewedstrijd tussen beide ploegen in een overtuigende 3-0 zege voor de Flevolanders. Daarnaast spreken de laatste zeven onderlinge ontmoetingen in het voordeel van de thuisploeg: al die wedstrijden werden gewonnen door Almere City. Breidt Pastoor die reeks dinsdag uit naar acht?

Wedcombo KNVB Beker