Ajax wacht beker-affiche tegen Den Bosch: wedtips en live tv-gids!

Ajax speelde afgelopen weekend gelijk tegen NEC en wist daarmee voor de vierde keer op rij niet te winnen. Woensdag moet daar verandering in komen, als de ploeg van Schreuder op bezoek gaat bij FC Den Bosch. Wij vertellen je waar je de wedstrijd live ziet en geven je een aantal wedtips mee.

Dusan Tadic, aanvoerder van Ajax
© PROSHOTS | 11-01-2023 07:00

De laatste Amsterdamse zege dateert van 1 november, toen er in de Champions League met 1-3 werd gewonnen van Rangers. Om weer een beetje vertrouwen te tanken, kan Ajax de overwinning dus goed gebruiken. De eerstvolgende horde is FC Den Bosch, dat zestiende staat in de Keuken Kampioen Divisie. Pakt Schreuder eindelijk weer eens de zege? Je ziet het om 21:00 uur live op ESPN.

Nog 5 andere bekerwedstrijden op woensdag

Eerder op de avond staan er nog vijf wedstrijden op het programma in het KNVB-bekertoernooi. Excelsior en AZ trappen de speeldag om 18:45 uur af op Woudenstein. Om 20:00 uur wachten ons de affiches Heerenveen - Volendam, Almere City - NEC, De Treffers - Cambuur en VVV - FC Emmen.

Tot 2.70 keer je inleg als Ajax wint

Er staan weer veel uiteenlopende weddenschappen klaar voor FC Den Bosch - Ajax. Als de Amsterdammers doen wat het moet doen en binnen 90 minuten doorbekert, pak je bij Jack's 1.08 keer je inleg. De odd wordt een stuk hoger als Ajax, net als in de afgelopen 14 wedstrijden, een goal incasseert. Als Ajax wint en beide teams scoren, pak je namelijk 2.70 keer je inleg! Ga je voor en stunt en gok je dat FC Den Bosch de regerend landskampioen uit het toernooi knikkert, dan zie je liefst 12 keer je inleg terug.