PSV en Ajax in actie in de KNVB Beker: odds, wedtips en tv-gids!

Donderdag komen PSV en Ajax in actie in het KNVB Bekertoernooi. PSV ontvangt het ADO Den Haag van Dick Advocaat, terwijl Ajax op bezoek gaat bij De Graafschap . Doen de topploegen wat ze moeten doen en bekeren ze door naar de laatste vier? Wij geven je een aantal odds, wedtips en quoteringen voor deze bekerwedstrijden!

Johan Bakayoko, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 02-03-2023 07:00
  • Tip: PSV scoort minimaal drie doelpunten en Luuk de Jong scoort (2.12)
  • Tip voor nieuwe spelers: Ajax wint (50 of 100x je inzet)

PSV-voorhoede op dreef

PSV is de laatste thuiswedstrijden lekker bezig; de Eindhovenaren scoorden in de laatste vier duels in het Philips Stadion veertien keer. Daarmee is het gemiddeld ruim drie keer per wedstrijd raak. Aanvalsleider Luuk de Jong was in de afgelopen vier duels ook telkens trefzeker. Scoort hij tegen ADO opnieuw en vallen er minstens drie PSV-goals, dan pak je 2.12 keer je inzet bij Jack's.

Veilig en betrouwbaar

100x je inzet als Ajax doorbekert

Rondom De Graafschap - Ajax heeft Jack's een mooie welkomstactie in huis voor alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Als de Amsterdammers ten koste van de Superboeren doordringen naar de laatste vier in de KNVB Beker, verdien je namelijk 50 (bij storting minstens € 20) of 100 (bij storting minstens € 100) keer je inzet terug!

Tot 100x je inzet als Ajax wint van De Graafschap

ADO - PSV en De Graafschap - Ajax live op TV

De wedstrijden van PSV en Ajax in het bekertoernooi worden live uitgezonden door ESPN. PSV - ADO zie je om 18:45 uur op ESPN, De Graafschap - Ajax wordt om 21:00 uur uitgezonden op ESPN 2.