Voor dit bedrag mag De Ligt weg bij Juventus; 3 clubs concreet

Het Italiaanse Juventus FC zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van Matthijs de Ligt staan, zo meldt de krant La Repubblica. De 22-jarige oud-Ajacied is aan het eind van dit seizoen voor een bedrag van 65 miljoen euro op te pikken. Er schijnen 3 clubs bereid te zijn de portemonnee te trekken voor de verdediger en dat zijn niet de minsten...

Matthijs de Ligt vertelt voor welk bedrag hij Juventus mag verlaten
© VoetbalVandaag Images | 21-01-2022 12:37

FC Barcelona wil wel, maar hoe?

Het nieuwsblad dat De Ligt 'de natte droom' van FC Barcelona trainer Xavi is. Bovendien zouden er al verkennende gesprekken hebben plaatsgevonden tussen zaakwaarnemer Mino Raiola en de Catalanen.

Het probleem in deze is het kostenplaatje. FC Barcelona wil vanalles, maar moet bijkans statiegeld inleveren om iets te kunnen betalen. Wellicht kan er nog iets worden geleend.

Chelsea en Bayern München kapitaalkrachtig genoeg

Chelsea is wat dat betreft een stuk kapitaalkrachtiger. De Londenaren hebben in het verleden bewezen hun hand niet om te draaien voor hoge transfersommen en zijn naar verluidt bereid ver te gaan voor het transferdoelwit.Dat geldt ook voor de Duitsers. Raiola liet recent optekenen dat hij De Ligt bijna naar Bayern München had gebracht en vertelde het 'jammer te vinden dat dit niet gelukt was'. Daarnaast stelde hij dat de sluimerende interesse in de centrumverdediger al iets is dat langer speelt. Wie weet lukt het in de zomer alsnog. Denk jij dat De Ligt Juventus FC deze zomer achter zich laat en zo ja, waar gaat hij tekenen? Laat het weten in een reactie op de Facebookpagina van Voetbal Vandaag.