Voorspellingen vandaag: Barcelona, Manchester United en nog 4 meer

Gisteren beschreven we 2 voorspellingen die op dat moment bekend waren. Echter gedurende de dag kwamen er nog 2 voorspellingen bij omdat de odds continue in beweging zijn en daardoor een wedstrijd alsnog binnen de formule kan vallen die we hebben opgesteld. 3 van de 4 weddenschappen waren succesvol, helaas wist Espanyol, de meest risicovolle voorspelling, het niet waar te maken. Uiteindelijk nog wel een kleine winst maar vandaag weer volop nieuwe kansen.

voorspellingen voetbal vandaag 19 januari 2022
© Voetbalvandaag.nl | 19-01-2022 06:00

Voetbal voorspellingen vandaag 19 januari 2022

Het voetbal vandaag algoritme heeft op deze heerlijke doordeweekse dag weer 6 nieuwe voorspellingen in petto. Er staan vandaag wedstrijden op het programma uit meerdere Europese topcompetities waaronder de Premier League, Ligue 1, Jupiler Pro League en La Liga. Uit al deze competities heeft het algoritme wedstrijden geanalyseerd en winnaars geselecteerd. Daarnaast wist de voetbal vandaag voorspellingen bot nog een winnaar te tippen uit de Engelse Championship (2e league Engeland) UPDATE: 2 tips zijn komen te vervallen vanwege afgelastingen.

Hieronder een overzicht van alle voetbal vandaag voorspellingen inclusief een korte beschrijving:

voetbal voorspellingen wedstrijden vandaag woensdag 19 januari 2022

FC Barcelona vs Rayo Vallecano

De wedstrijd FC Barcelona vs Rayo Vallecano is uitgesteld door La Liga omdat FC Barcelona een van de 4 teams is welke zich nog kan plaatsen voor de Spaanse supercup.

Lille OSC vs FC Lorient

Lille OSC speelt een thuiswedstrijd tegen FC Lorient voor de Franse competitie. Lille staat 10e met 29 punten terwijl FC Lorient 18e staat met 17 punten. Beide ploegen hebben 20 wedstrijden gespeeld waarvan Lille de laatste 5 wedstrijden ongeslagen is en 3 wedstrijden wist te winnen. FC Lorient heeft het duidelijk zwaarder en verloor 3 van haar laatste 5 wedstrijden en wist geen een keer te winnen. Voor meer statistieken van deze wedstrijd inclusief de odds vergeleken van alle bekende weddenschappen klik hier.

Voorspelling en wedtip: Lille OSC vs FC Lorient

De bookmakers geven bookmakers 65,4% kans om te overwinning binnen te slepen. Ons algoritme is het daar met 68,4% helemaal mee eens. Geen extra value ten opzichte van de bookmakers maar een voorspelling waar we een single bet op plaatsen:

Lille OSC wint thuis van FC Lorient tegen de beste odds van 1.53 bij Bet365

BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bet365 bonuscode beschikbaar

Montpellier FC vs Troyes AC

Montpellier FC staat er veel beter voor dan Troyes AC. Zij staan momenteel op de 8e plaats met 31 punten, terwijl Troyes op de 17e plaats net boven de degradatiezone staat en dit seizoen slechts 17 punten heeft weten te behalen. In hun laatste ontmoeting speelde beide teams gelijk waarbij Montpellier in de 79e minuut een rode kaart kreeg en alsnog wist te scoren. Voor meer info over deze wedstrijd lees je alles op de Montpellier FC vs Troyes AC statistieken en wedstrijdpagina.

Voorspelling en wedtip: Montpellier FC vs Troyes AC

Montpellier is duidelijk favoriet in deze wedstrijd en heeft volgens de beste bookmaker odds 58,8% om te winnen tegen een quotering van 1.70 bij Bet365. De kans om te winnen zoals berekend door ons voetbal vandaag voorspellingen algoritme bedraagt 54,8% waardoor je een kleine value hebt ten opzichte van Bet365. Voor meer informatie bekijk hier de stats van deze aankomende wedstrijd. Hier onze wedtips gebaseerd op de voorspelling van het voetbal vandaag algoritme:

Montpellier FC wint thuis van Troyes AC tegen de beste odds van 1.53 bij Bet365

BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Inclusief Livestream Bet365

KRC Genk vs KV Mechelen

Afgelast wegens Corona besmettingen in de selectie van KV Mechelen. Kv Mechelen heeft uitstel aangevraagd en zowel KRC Genk als de organisatie van de Jupiler Pro League zijn hiermee akkoord gegaan. Beterschap aan de spelers van Mechelen.

Manchester United vs Brentford

In de Premier League, neemt Manchester United het op tegen tegen Brentford. Manchester United staat op de 7e plaats met 32 punten, terwijl Brentford op de 14e plaats staat en slechts 23 punten heeft.

Voorspelling en weddenschap tip: Manchester United vs Brentford

Bookmaker Jacks heeft dit keer de beste odds bij deze voorspelling en geeft Manchester United 55,6% kans op de overwinning tegen de quotering van 1.80. Het voetbal vandaag algoritme geeft Manchester 51,9% kans. Bij Manchester zijn Pogba en Martial geblesseerd maar zal Ronaldo waarschijnlijk spelen. Ondanks dat dit geen zekerheid is gaan we mee met de voorspellingen bot en plaatsen we de volgende wedtip:

Manchester United wint uit bij Brentford tegen de beste odds van 1.80 bij Jacks Sports en Casino

Veilig en betrouwbaar

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Jacks Sports review

Reading FC vs Luton Town FC

Een wedstrijd voorspelling vandaag van het Engelse tweede plan namelijk de Championship wedstrijd tussen Reading FC en Luton Town. Reading FC staat op de 21e plaats met 22 punten, terwijl Luton Town FC op de 15e plaats met 32 punten. In hun laatste ontmoeting werd met 0-0 gelijkgespeeld. Reading FC wist in haar 5 laatste wedstrijden niet te winnen terwijl Luton Town FC aan een redelijke goede ongeslagen reeks bezig is met 3 overwinningen en een gelijkpel in haar laatste 4 wedstrijden.

Voorspelling en weddenschap tip: Reading FC vs Luton Town FC

De bookmakers en het Voetbal Vandaag algoritme zijn het dit keer roerend met elkaar eens. Beide geven Luton Town FC respectievelijk 50 en 50,9% kans om te winnen. De beste odds bij deze voorspelling zijn 2.00 bij bookmaker Bet365 Nederland. Een enigszinds risicovolle bet want Luton Town FC speelt uit en wist de laatste onderlinge ontmoeting thuis tegen Reading FC niet te winnen. Onder het mom, wie niet waagt die niet wint gaan we vol goede moed mee met ons algoritme, een single bet uiteraard of je moet wel heel erg van gokken houden:

Luton Town FC wint uit bij Reading FC tegen de beste odds van 2.00 bij Bet365

BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bet365 registreren uitleg

Geplaatste voetbalweddenschappen op basis van de wedtips vandaag

Hieronder een afbeelding van de geplaatste weddenschappen van vandaag. De weddenschappen zijn geplaatst bij bookmaker Betfair welke momenteel niet in Nederland beschikbaar is. De reden dat we dit vermelden is omdat de odds kunnen afwijken van de odds bij de bookmakers welke toegankelijk zijn vanuit Nederland. De beste odds van de bookmakers legaal in Nederland kun je vinden op iedere wedstrijd pagina.

weddenschappen geplaatst bij bookmakers op basis van wedtips