Go Ahead Eagles

Op deze pagina staat uitgebreide informatie over Go Ahead Eagles uit Deventer. Binnen één seconde weet jij wie de volgende tegenstander is in het programma van Go Ahead Eagles.

Je achterhaalt de vorm van het team met de elke uitslag van Go Ahead Eagles in de laatste tien wedstrijden en ziet op welke plaats in de stand Go Ahead Eagles momenteel staat.

Van alle Go Ahead Eagles spelers uit de selectie zie jij specifieke data zoals goals en assists.

Wil jij iemand verrassen met een mooi Go Ahead Eagles shirt, of wil je er gewoon zelf eentje hebben? In een frame aan de zijkant zie jij de collectie van het huidige seizoen, die je mooi kunt bestellen.

Heb jij je altijd afgevraagd hoe je Go Ahead Eagles live kunt volgen terwijl je niet aanwezig bent in het Go Ahead Eagles stadion? Dan is het een absolute aanrader om deze pagina in zijn geheel door te lezen, in de voorlaatste alinea kom je namelijk te weten op welke manier dit volledig gratis is.

De pagina wordt gecompleteerd met nieuws over Go Ahead Eagles vanuit een voetbalwedden-insteek. Exclusief op voetbal vandaag

Voorspel de uitkomst van de volgende wedstrijd

Go Ahead Eagles komt uit in de Eredivisie en het daaraan gekoppelde KNVB Beker toernooi.

Je ziet direct welk team de opponent is van de Deventenaren in het speelschema van Go Ahead Eagles.

Heb jij een voorgevoel over de uitkomst? Klik dan de winnaar aan. Dankzij het unieke wisdom of the crowd, zie je aansluitend wat overige bezoekers verwachten. Dit wordt uitgebeeld in percentages.

We brengen voorspellen zelfs naar een heel ander niveau, door bookmakers met elkaar te vergelijken voor de hoogste odd.

Je kunt hiervan profiteren door een bedrag in te voeren dat je wilt inzetten, waarna de computer aan het rekenen slaat en jouw potentiële winst laat zien. Eenvoudiger geld winnen is onmogelijk.

Tip: Om voorspellingen van professionele tipsters te zien, ga je naar de pagina met voetval voorspellingen.

Een overzicht van de laatste tien Go Ahead Eagles uitslagen

Aan een uitslag van Go Ahead Eagles vandaag kun je veel informatie aflezen. Je weet daarmee bijvoorbeeld alles over de vorm, het aantal gescoorde goals en tegendoelpunten.

Je kunt echter ook berekenen hoeveel punten er gepakt zijn in de laatste tien Go Ahead Eagles wedstrijden. Al deze statistieken kun je vervolgens gebruiken bij het voorbereiden van je volgende weddenschap.

Uitslagen worden live bijgewerkt zonder enige vorm van vertraging

Als Go Ahead Eagles live speelt, is er sprake van een tussenstand. Deze live uitslag kun je terugvinden op de pagina met alle livescore van al het voetbal van vandaag en wordt meteen bijgewerkt als er een noemenswaardige gebeurtenis plaatsvindt.

Hierbij kun je denken aan doelpunten, corners en kaarten. Als unieke toevoeging zie je bij het aanklikken van elke uitslag, live wat dit doet met de gemiddelden van dit seizoen.

Welke spelers zijn in absolute topvorm en wie pakt de meeste kaarten

De Go Ahead Eagles selectie bestaat uit meer dan twintig spelers, met allemaal hun eigen statistieken. Binnen het overzicht zie je per contractspeler:

 • De exacte leeftijd
 • Het aantal gespeelde wedstrijden
 • Het aantal gescoorde doelpunten
 • De hoeveelheid gegeven assists
 • Gekregen gele kaarten
 • Ontvangen rode kaarten

Je kunt meteen zien over welke spelers de trainer van Go Ahead Eagles niet kan beschikken in de volgende wedstrijd. Naast de betreffende selectieleden staat of zij geschorst/geblesseerd zijn.

Verras jezelf of iemand anders met een rood-geel clubshirt

Rood-geel zijn de clubkleuren van ‘Kowet’ en die worden gedragen met trots. Dat mag je tenminste verwachten van de spelers.

Wil jij zelf ook zo’n exemplarisch tenue in je kast hebben, of wil je een shirt cadeau geven? In de widget aan de rechterzijde op deze pagina, staan de actuele tenues van dit seizoen.

Klik op de knop ‘bestelling plaatsen’ om doorgelinkt te worden naar de Go Ahead Eagles fanshop, of naar een overige retailer.

Tip: Als je benieuwd bent naar de nieuwe shirts van bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord, klik dan op de clubnaam om deze collectie te bekijken.

Go Ahead Eagles live kijken op televisie of middels een livestream

Kijk jij al tijden naar zwart scherm als je zapt naar een voetbalkanaal op je televisie en wil je zo goedkoop mogelijk kijken?

Dat kan geregeld worden. Navigeer naar de voetbal op tv pagina en selecteer de tv provider waar jij een contract hebt. Er opent zich een speciale pagina die in totaliteit is gewijd aan deze leverancier. Hier zie jij welke voetbalpakketten er worden aangeboden en tegen welke prijs.

Je kunt natuurlijk ook andere providers bekijken en desgewenst overstappen. Via de banner van Voetbal Vandaag staat daar altijd een exclusieve korting tegenover.

Als je een Keuken Kampioen Divisie livestream van Go Ahead Eagles zoekt van hoge kwaliteit, die ook nog eens legaal en gratis is, dan biedt de livestream pagina uitkomst. Hier staan bookmakers die kostenloze streams aanbieden. Om jezelf toegang te verlenen, maak je binnen maximaal een minuut een account aan.

Bijkomend voordeel is dat je via Nederlandse bookmakers ook nog eens (live) weddenschappen kunt afsluiten op wedstrijden van Go Ahead Eagles.

Het laatste nieuws over Go Ahead Eagles mag je absoluut niet missen

De categorie met daarin actualiteiten over de Deventenaren, bestaat uit actueel Go Ahead Eagles nieuws dat is opgesteld van een betting perspectief. Dat betekent dat je hier artikelen met informatie die je kunt gebruiken als handvat bij het samenstellen van je volgende weddenschap. Niet meer en niets minder.

Vijf ‘dit moet je weetjes’ over de cultclub uit Deventer

 • ⚽ Doordat Nederland als eerste eindigde in het Fair Play klassement, mocht er in het seizoen 2015/2016 een extra club worden afgevaardigd in Europa. Het ticket was eigenlijk voor FC Twente, dat er geen gebruik van wenste te maken. Daarop werd het entreebewijs doorgeschoven naar Go Ahead Eagles.

 

 • ⚽ De recordaanwinst van de club is Niels Overweg, die in 1972 overkwam van DWS voor een bedrag van 136.000 euro.

 

 • ⚽ Jan Kromkamp staat in de boeken als uitgaande recordtransfer. Met zijn overstap naar AZ Alkmaar was in het jaar 2000 een bedrag van 1,50 miljoen euro gemoeid.

 

 • Roda JC is het slachtoffer dat de meeste doelpunten moest incasseren van ‘Kowet’. Op 7 oktober 1962 wordt het maar liefst 11-1. Iets recenter, in 2003, wordt er met 10-0 van Cambuur Leeuwarden gewonnen.

 

 • ⚽ In 1963 sloopt PSV de Deventer formatie met 10-0. Enkele jaren geleden, in 2017, loopt een bezoek aan De Kuip uit op een 8-0 nederlaag tegen Feyenoord.

Een 100 woorden tellende samenvatting over de historie van Kowet

De club wordt opgericht op 2 december 1902 en is dus een respectable oude dame. Voordat het betaald voetbal wordt ingevoerd, worden er vier landskampioenschappen binnengehaald.

In de jaren 1917, 1922, 1930 en 1933 kroont de club zich als beste van Nederland. Inmiddels wacht men meer dan 80 jaar op de volgende prijs. Van 1964 tot aan 1987 wordt er onafgebroken in de Eredivisie gespeeld.

Dan zet het verval helaas in, waarna het overgrote deel van de seizoen wordt afgewerkt in de Keuken Kampioen Divisie. Per het seizoen 2021/2022 zijn de Eagles in ieder geval terug op het hoogste niveau.