Europa League Finale 2022: Eintracht Frankfurt - Rangers

De Europa League finale tussen Eintracht Frankfurt en Glasgow Rangers FC komt steeds dichterbij. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 18 mei 2022 in Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán in Sevilla. Het zal de eerste keer zijn dat deze twee clubs elkaar ontmoeten in een Europese finale. Volgens de bookmakers is Eintracht Frankfurt de favoriet om te winnen. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft echter een kans van 49,4% dat Rangers gaat winnen. Wie denk jij dat er als winnaar uit de bus komt? In dit artikel vergelijken we de odds van de bookmakers en kijken we naar de kansen van beide teams.

Rangers manager Giovanni van Bronckhorst
© VoetbalVandaag Images | 15-05-2022 12:37

Wedden op Eintracht Frankfurt - Rangers

Wil jij wedden op Europa League Finale Eintracht Frankfurt tegen Glasgow Rangers FC? De odds voor Eintracht Frankfurt om te winnen staan momenteel op 2.32 bij Jacks Sports. Als je daarentegen denkt dat Glasgow Rangers FC zal winnen, kun je erop wedden dat ze winnen tegen een odds van 3.10 bij Bet365. De quotering voor een gelijkspel staat momenteel op 3.40.

Odd vergelijking: Wie zal de finale van de Europa League winnen?

Wanneer je gaat wedden op de Europa League finale tussen Eintracht Frankfurt en Glasgow Rangers FC, is het tijd om de odds van verschillende bookmakers te bekijken. We hebben de populairste bookmakers vergeleken. Zoals vaker bij dit soort belangrijke wedstrijden zijn er geen hele grote verschillen te ontdekken.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een resultaat gaat over 90 minuten en extra tijd van de eerste en tweede helft. Mocht de wedstrijd gelijk eindigen en er volgt een verlenging, telt dat niet voor de reguliere weddenschappen. Natuurlijk zou je een bet kunnen plaatsen Rangers wint na strafschoppen of Eintracht wint in de verlening. Kijk goed welke keuze je maakt en wat je op je betslip zet.

Eintracht Frankfurt - Rangers livestream kijken

Een spannende Europa League finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers wil je natuurlijk live kijken. Maak je geen zorgen want een Eintracht Frankfurt - Rangers livestream kan je op meedere zenders zien. De finale wordt uitgezonden door Veronica, Canvas (België) en op de betaalzender van ESPN.