Voetbal op TV: Hier kijk je de kraker tussen PSV en Ajax live!

Het contrast tussen PSV en Ajax kan haast niet groter dit seizoen. Waar de Eindhovenaren als koploper nog foutloos zijn in de Eredivisie, heeft Ajax al een berg aan verliespunten en staan de Amsterdammers op de zeventiende plaats. Komende zondag komen de twee ploegen elkaar tegen in het Philips Stadion.

PSV-aanvoerder Luuk de Jong juicht
© PROSHOTS | 27-10-2023 10:00

PSV kan crisis Ajax verergeren

De ploeg van Peter Bosz verloor tot op heden dus nog geen enkel punt binnen de landsgrenzen. Afgelopen week werd in Frankrijk met 1-1 gelijkgespeeld tegen RC Lens in de Champions League en maakte PSV een prima indruk. Tegen Ajax zullen de Eindhovenaren gebrand zijn op een goed resultaat; niet in de laatste plaats omdat een mooie reeks kan worden voortgezet; PSV won de laatste vijf duels van Ajax.

Bij Ajax gaat het, zoals inmiddels waarschijnlijk wel bekend, een stuk minder. Trainer Maurice Steijn vertrok afgelopen maandag 'in goed overleg' met de clubleiding en inmiddels staat zijn assistent Hedwiges Maduro voor de groep. Midweeks leverde dat tegen Brighton & Hove Albion nog geen resultaat op: in Engeland werd kansloos met 2-0 verloren.

PSV - Ajax live op TV

De 'topper' staat voor komende zondag 29 oktober op het programma en is live te volgen via ESPN 2. Dit betekent dus dat PSV - Ajax niet via het open kanaal van ESPN te zien is. Om de wedstrijd PSV - Ajax live te zien, heb je dus een ESPN-abonnement nodig, óf bestel je de wedstrijd los via je eigen TV provider.

Wedtips PSV - Ajax

Bookmaker JACKS.NL heeft voor de wedstrijd PSV - Ajax een speciale actie in het leven geroepen voor nieuwe spelers: 50 of 100(!) keer je inzet als jouw favoriet wint! Je kan dus zelf kiezen of je inzet op PSV of Ajax voor deze wedstrijd. Om mee te spelen moet je minimaal 24 jaar zijn en je kan maximaal €1 inzetten op deze actie.

Hoe speel je mee?

  1. Maak een account aan via deze link
  2. Stort een bedrag tussen €20-€99 voor een odd van 50.00ofStort een bedrag van €100 voor een odd van 100.00
  3. Claim de bonus in je bonussectie
  4. Zet €1 in op de normale odd voor 'PSV wint' of 'Ajax wint'
  5. Wint jouw ploeg? Dan ontvang je €50 of €100!