Behaalt PSV tegen FC Eindhoven wel het gewenste resultaat? Op Jack's krijg je 2.90 voor een ruime overwinning!

Daags na de oefenwedstrijd tegen Villareal CF wacht voor PSV alweer de volgende testklus. De Eindhovenaren nemen het in de Lichtstadderby op tegen FC Eindhoven. Afgelopen zaterdag konden we al een glimp opvangen van de mogelijk nieuwe Brabantse tandem: Luuk de Jong en Xavi Simons. Nemen de twee PSV in aanvallend opzicht bij de hand? Bij Jack’s krijg je 2.90 bij een zeer ruime overwinning van de vice-kampioen.

PSV Villarreal CF Van Nistelrooij
© PROSHOTS | 19-07-2022 12:00

PSV beleeft tot nu toe een matige voorbereiding

Op 20 juni begon PSV met de eerste training ter voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang. Er werd een frisse start gemaakt, onder leiding van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. Daarnaast stroomde er al snel nieuwe versterkingen binnen: met Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Luuk de Jong, Guus Til en Jarrad Brainthwaite hebben de Eindhovenaren een paar veelbelovende namen binnen weten te slepen.

Daar was in de eerste oefenwedstrijden nog niet veel van terug te zien. In het met 2-2 gelijkgespeelde duel tegen Cercle Brugge stond enkel Benítez in het veld, maar tegen Arminia Bielefeld was dit wel het geval. De Duitse Bundesliga-degradant klopte PSV met 4-0. Een week later, tegen Villarreal ging het een stuk beter. In de eerste helft kwamen de Eindhovenaren op een 1-0 voorsprong door het eerste doelpunt van De Jong, maar in het tweede deel van de pot ging de ploeg van Van Nistelrooij toch kopje onder tegen de Champions League-verrassing van het afgelopen seizoen: 1-2. Ondanks het resultaat was de trainer wel tevreden. ‘Dit was voor ons een topwedstrijd’, klonk het.

PSV snakt naar een goed resultaat

De automatismen lijken dan ook steeds meer in de ploeg te komen en de kans is groot dat dit Eindhoven tot uiting gaat komen. PSV zal de fans in het eigen Philips Stadion willen vermaken, en daarom sluiten we niet uit dat Eindhoven de borst nat mag maken. Het team uit de KKD wist ruim een week geleden weliswaar van Jong PSV te winnen, maar treft nu de hoofdmacht die logischerwijs een maatje groter is. Op Jack’s staat een odd van 2.90 voor wanneer PSV met vijf of meer doelpunten verschil wint.