Circus.nl komt naar Nederland: Circus heeft een licentie

Circus.nl, de bekende Belgische online bookmaker, komt naar Nederland! Het bedrijf heeft een licentie gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit, wat betekent dat ze hun diensten mogen aanbieden aan Nederlandse spelers. Circus is gevestigd in Luik en is sponsor van Standard Luik, dus ze zijn geen onbekenden voor voetbalwedden. Het is nog niet bekend wanneer de website beschikbaar zal zijn voor Nederlandse spelers, maar Voetbalvandaag.nl zal er alles aan doen om zo snel mogelijk de odds te integreren voor onze vergelijker!

circus-is-coming-soon-in-nederland
© Voetbal Vandaag | 09-03-2022 21:56

Legaal voetbalwedden bij Circus.nl

Goed nieuws voor de sportsbet fanaat, opnieuw een licentie voor een bookmaker in Nederland. Circus.nl is de volgende website waar Nederlandse spelers legaal kunnen inzetten op sportweddenschappen. Het bedrijf is gevestigd in Luik, België en is een sponsor van Standard Luik. De site van de Belgische bookmaker bestaat al sinds 2011, en was tot nu toe was hij alleen voor Belgische spelers beschikbaar. Dat zal echter spoedig veranderen, want Circus heeft van de Nederlandse Kansspelautoriteit een vergunning gekregen waarmee ze hun diensten ook aan Nederlandse spelers kunnen aanbieden. Dat betekend de volgende bookmaker met iDeal voor het plaatsen van jouw bets.

Er is nog geen precieze datum bekend wanneer de website voor ons beschikbaar wordt gesteld, maar we kunnen er zeker van zijn dat Voetbalvandaag.nl er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat onze odds vergelijken zo snel mogelijk ook Circus.nl omvat! Houd onze website dus goed in de gaten; deze geweldige kans wil je niet missen!

screenshot-circus-online-bookmaker-belgie
Circus.be

Wedden op sport bij Circus.nl

Wie niet kan wachten er wil zien wat te verwachten van Circus.nl kan zovast een 'sneak peak' doen op de Belgische website. Hier is te zien dat Circus naast voetbalwedden een zeer uitgebreid aanbod heeft . Ze bieden weddenschappen aan op alle grote competities, maar ook op veel kleinere competities. Dit maakt het een website die zowel de toevallige voetbalfan als de hardcore gokker aanspreekt.

Op de website kun je echter op meer dan alleen voetbal wedden. Circus.nl biedt ook weddenschappen aan op tennis, basketbal, hockey en zelfs motorsport. Er is dus wel iets om naar uit te kijken!