Bayern, Liverpool en Sporting in de CL: odds tot bijna drie keer je inzet!

Dinsdag wordt de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League in gang gezet. Naast Rangers – Ajax staan er nog zeven wedstrijden op het programma in het miljardenbal. Wij hebben een aantal wedtips voor je samengesteld waar je tot wel 2.875 keer je inzet kan terugverdienen!

Salah, aanvaller van Liverpool
© PROSHOTS | 01-11-2022 06:30

Bayern München – Internazionale: Bayern wint en houdt de nul (2.875)

De kaarten zijn al geschud in groep C van de Champions League. Bayern München en Internazionale overwinteren in het miljardenbal, waardoor Barcelona in 2023 is veroordeeld tot de Europa League. In de laatste speelronde staan Bayern en Inter tegenover elkaar in de Allinaz Arena. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 0-2 zege voor de Duitsers, die na Manchester City de minste tegengoals incasseerden. Bayern hield namelijk in vier van de vijf groepswedstrijden het doel schoon en kreeg slechts twee tegengoals om de oren. Houden De Ligt en co dinsdag weer de nul en wordt er ook nog gewonnen, dan pak je 2.875 keer je inzet!


Sporting Club Portugal – Eintracht Frankfurt: Sporting Club Portugal wint (2.375)

Het is nog razend spannend in groep D. Op de laatste speeldag kunnen Sporting Club Portugal, Eintracht Frankfurt, Olympique Marseille en Tottenham Hotspur allemaal nog door naar de volgende ronde. Dinsdag staan de twee eerstgenoemde ploegen tegenover elkaar in Lissabon. De heenwedstrijd eindigde in een overtuigende 0-3 overwinning voor Sporting, dat afgelopen week ook knap gelijk speelde op bezoek bij Spurs (1-1). Trekken de groen-witten dinsdag weer aan het langste eind? Op een zege van Sporting staat een odd van 2.375!

Liverpool – Napoli: Mohammed Salah scoort (2.15)

Mohammed Salah mag zich na vijf speeldagen samen met Kylian Mbappé topscorer van de Champions League noemen. Beiden waren al goed voor zes goals in het miljardenbal en maken goede kans op de topscorerstitel. Dinsdag neemt Salah het met het reeds geplaatste Liverpool op tegen Napoli, dat ook al zeker is van overwintering. Salah was in zijn laatste vier Champions League-wedstrijden telkens trefzeker. Scoort hij tegen Napoli opnieuw, dan zie je 2.15 keer je inzet terug!