Ajax sluit Champions League-avontuur af tegen Rangers: pak bijna vier keer je inzet!

Ajax speelt vanavond in Schotland haar laatste wedstrijd van dit seizoen in de Champions League. Na de teleurstellende groepsfase zullen de Amsterdammers de groepsfase willen afsluiten met een goed resultaat tegen Rangers. Zet in bij Jack’s en win tot 3.85 keer je inleg!

Steven Berghuis, speler van Ajax
© PROSHOTS | 01-11-2022 06:00
  • Tip: Ajax wint (1.86)
  • Tip: Ajax wint en houdt de nul (3.85)
  • Tip: Ajax schiet minstens vijf keer op doel (1.80)
  • Tip: Bergwijn schiet minstens één keer op doel (1.57)

Ajax vrijwel zeker van Europa League

Door de nederlaag in eigen huis tegen Liverpool is Ajax voor dit seizoen uitgespeeld in de Champions League. Wel zijn de Amsterdammers zo goed als zeker van de Europa League; alleen als het vanavond met 4-0 verliest van Rangers kan dat nog misgaan. Sluit Ajax een teleurstellende groepsfase af met een overwinning? Op een zege van de ploeg van Schreuder staat een odd van 1.86. Als je inzet op een zege van Rangers pak je 4.10 keer je inzet.

TOT €100 FREE BET

Rangers heeft moeite het net te vinden in Europa. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst scoorde slechts één keer in de Champions League-campagne. Lukt het Ajax ook om de Schotten van scoren te houden? Als de Amsterdammers winnen en daarbij de nul houden, zie je liefst 3.85 keer je inzet uitbetaald worden.

In de heenwedstrijd tussen Ajax en Rangers losten de Amsterdammers zeventien schoten, waarvan negen op doel. Lukt het de koploper van de Eredivisie dinsdag wederom minstens vijf keer op doel te schieten, dan zie je 1.80 keer je inleg terug. Ook kun je inzetten op schoten van individuele spelers. Zo staat er een odd van 1.57 op minimaal één schot op doel van Bergwijn en 1.55 op een schot op doel van Berghuis.