Bayern München op bezoek bij Borussia Dortmund: hoge odds op Nederlands succes

Zaterdag staat er met Borussia Dortmund – Bayern München een heerlijke kraker op het programma in de Bundesliga. Met Malen, De Ligt en Gravenberch zitten er veel Nederlandse invloeden in beide selecties. Bij bookmaker Holland Casino kan je liefst 9.50 keer je inzet terugverdienen!

Matthijs de Ligt in actie voor Bayern München
© PROSHOTS | 08-10-2022 07:00
  • Tip: Bayern München wint en houdt de nul (3.80)
  • Longshot: De Ligt scoort (8.50)
  • Tip: Malen scoort (3.25)

Goede generale voor beide clubs

Bayern München en Borussia Dortmund wonnen deze week allebei met ruime cijfers in de Champions League. Der Rekordmeister won met 5-0 van Viktoria Plzen, terwijl Dortmund met 1-4 te sterk was voor Sevilla. Beide teams beleven een wisselende Bundesliga-start en moeten Union Berlin en Freiburg voor zich dulden op de ranglijst.

Hoge quotering voor goal De Ligt

Matthijs de Ligt moest in het begin van het seizoen nog wel eens genoegen nemen met een plek op de bank, maar de laatste drie wedstrijden speelde hij de volle negentig minuten. Ook zaterdag zal hij naar alle waarschijnlijkheid aan de aftrap verschijnen. Als de verdediger tegen Dortmund scoort zie je via een boosted odd liefst 8.50 keer je geld terug. Op een clean sheet en overwinning van De Ligt staat een quotering van 3.80.

Malen eindelijk trefzeker?

Donyell Malen miste een deel van de seizoenstart door blessureleed, maar mag de laatste wedstrijden weer zijn minuten meepakken bij de nummer vier van de Bundesliga. Tegen Köln startte hij zelfs in de basis. Lukt het de spits tegen Bayern München zijn tweede goal van het seizoen te maken verdien je 3.25 keer je inzet terug. Als hij de openingstreffer maakt, pak je zelfs 9.50 keer je inleg!