Voetbal op tv: Oranje Leeuwinnen gaan voor volgende stunt tegen favoriet Spanje

De Oranje Leeuwinnen staan op de nacht van donderdag op vrijdag tegenover Spanje in de kwartfinales van het Vrouwen WK. Na de uitschakeling van de Verenigde Staten en de ontsnapping van favoriet Engeland gaat Andries Jonker met zijn ploeg voor de volgende stunt op dit verrassende toernooi in Australië en Nieuw-Zeeland.

Oranje Leeuwinnen vieren een doelpunt
© PROSHOTS | 10-08-2023 13:00

Nederland - Spanje op TV

Het WK Vrouwen wordt uitgezonden door de NOS en ook 's nachts wordt ervoor gezorgd dat het duel live wordt uitgezonden. Het duel begint om 03.00 uur en is te volgen op NPO 1.

€ 17,95 PER MAAND

Bookmakers zien Spanje als favoriet

De Oranje Leeuwinnen kwamen tegen het stugge Zuid-Afrika als winnaar uit de bus in de achtste finales, maar staan nu voor een échte graadmeter. Met een odd van 4.30 voor een zege van Nederland zien de bookmakers de ploeg van Andries Jonker als echte underdog, maar dat maakt de odds wel een stuk aantrekkelijker.

Bij bettingpartner JACKS.NL zijn fraaie odds te vinden voor een Nederlands succes. Scoren zowel Spanje als Nederland, maar gaan de Leeuwinnen er met de overwinning vandoor? Dan pak je maar liefst negen keer je inleg!