Deze supertip met gruwelijke odd voorspelden wij correct

Het gaat een beetje ver om te zeggen dat we jou op voorhand hadden kunnen vertellen dat FK Bodø/Glimt met 6-1 over het AS Roma van José Mourinho heen zou walsen. Dat zou betekenen dat wij over paranormale gaven zouden beschikken. Was dat het geval, dan vertoefden we allang op een tropisch strandbedje in Bora Bora met als enige dagtaak het opslurpen van de zoveelste pina colada.

voetbalfans met een bord met de uitslag 6-1
© VoetbalVandaag Images | 21-10-2021 23:36

Een 1X2 openings odd van €4,75

Desalniettemin voorspelde de unieke Voetbal Vandaag bot een thuisoverwinning van FK Bodø/Glimt in de Conference League wedstrijd tegen het Italiaanse AS Roma. En dat tegen een 1X2 opening odd van maar liefst €4,75 bij bookmaker Bet365. Enig idee hoe groot de kans werd ingeschat op winst voor de Noren?

Dat is simpel rekenwerk. We delen 100 door de quotering van €4.75 en dan komen we uit op een kans van 21.05%. Ter vergelijking: Bet365 opende met een odd van €1.66 per ingezette euro voor een zege van AS Roma, dat gelijkstaat aan een winkans van 60,24%. Over de underdog gesproken...


Wat verwacht jij van de return in Rome?

Op 4 november reizen de Noren af naar de Italiaanse hoofdstad voor de return. De vraag is of de Serie A ploeg sterk genoeg is om thuis van FK Bodø/Glimt te winnen, of in ieder geval niet te verliezen. De odds zijn helaas nog niet bekend, maar je kunt op je vingers natellen dat er gul wordt gegeven voor een tweede zege van de Noren.

Houd onze voetbal wedtips vandaag dus goed in de gaten, om te zien of Voetbal Vandaag een prognose loslaat op de terugwedstrijd. We zouden het trouwens best relaxed vinden om te weten of er iemand is die flink gecasht heeft met onze 1X2 voorspelling voor FK Bodø/Glimt - AS Roma. Zo ja, gelieve contact op te nemen en een kopietje van uw betslip in the sturen voor een fraaie vermelding op een van onze sociale media kanalen.