Bereiken Oranje Leeuwinnen de kwartfinale? Fraaie odd op doelpuntrijke zegen tegen Zwitsers!

De Oranje Leeuwinnen staan zondagavond voor het laatste groepsduel op het Vrouwen EK. Na een gelijkspel tegen Zweden en een krappe overwinning op Portugal heeft de ploeg van bondscoach Mark Parsons genoeg aan een overwinning of gelijkspel om zich bij de laatste acht te voegen. Lukt het Oranje met de terugkeer van Jackie Groenen en Aniek Nouwen de groepsfase af te sluiten met een overwinning? Bij bookmaker Bet365 staan daar een aantal fraaie odds voor.

Oranje Leeuwinnen, Jackie Groenen, Nederland
© PROSHOTS | 17-07-2022 09:00
  • Tip: Nederland wint (1.36)
  • Tip: Nederland wint, beide teams scoren, Daniëlle van de Donk schiet op doel (5.00)
  • Long shot: Nederland wint met 3-1 (13.00)

Nederland ziet twee steunpilaren terugkeren

De Oranje Leeuwinnen moesten vier basisspelers missen na het duel tegen Zweden, maar met de terugkeer van Groenen en Nouwen heeft bondscoach Parsons een stuk meer breedte in de selectie. Groenen was tegen Zweden in haar element en pakte de meeste ballen af van alle spelers op het veld. Het gemis van Nouwen was duidelijk tegen de Portugezen die twee keer wisten te scoren tegen Nederland. Op een Nederlandse overwinning staat een odd van 1.36. Weinig risico, maar dat is ook terug te zien in de value.


Liever een gokje wagen? Daniëlle van de Donk schoot woensdag de winnende treffer tegen de touwen tegen Portugal en deed dat op fantastische wijze. De bal belandde na ruim een uur spelen in de kruising, waardoor de drie punten naar Nederland gingen. Herhaalt Van de Donk dat kunstje? Met een Nederlandse overwinning, een doelpunt van beide teams én een schot op doel van Van de Donk staat een fraaie odd van 5.00.


Nederland won het duel tegen Portugal met 3-2 en heeft met de terugkeer van Groenen en Nouwen een stuk meer stabiliteit voor het doel van Daphne van Domselaar. Wij zien een 3-1 uitslag daarom ook als zeer goed mogelijk. Bij bookmaker Bet365 staat daar een fantastische odd van 13.00, waarmee je inzet verdertienvoudigd kan worden.