Bekroont Luuk de Jong zijn Eredivisie-rentree met de Gouden Schoen? Verviervoudig je inzet bij bookmaker Jack's!

PSV wist onlangs te stunten door Luuk de Jong terug te halen naar de Eredivisie. De ervaren spits speelde de afgelopen drie jaar in Spanje en sloot het afgelopen seizoen ijzersterk af als huurling van FC Barcelona. Kan De Jong zijn rentree in Nederland direct bekronen met de topscorerstitel? Dan verdien je bij bookmaker Jack's vier keer je inzet terug!

Luuk de Jong, PSV
© PROSHOTS | 20-07-2022 16:00

De Jong had niet veel aanpassingstijd nodig

De Eindhovenaren stonden zaterdag tijdens de PSV FANdag, toen ook de Walk of Fame werd onthuld, tegenover het grote Villarreal. De Spaanse ploeg bereikte het afgelopen seizoen de halve finale van de Champions League, maar keek binnen een half uur tegen een achterstand aan tegen PSV. Niemand minder dan De Jong zelf zette de ploeg van Ruud van Nistelrooij binnen een half uur op voorsprong en deed dat met een echte spitsengoal: de Nederlander tikte knap met de buitenkant van de voet binnen en liet de doelman kansloos.

Veilig en betrouwbaar

Weet De Jong deze vorm in de Eredivisie voort te zetten? Het Nederlandse voetbal mist een échte spits na het vertrek van Sébastien Haller en daarmee ligt de weg naar de topscorerstitel open. Met een odd van 4.00 voor De Jong is dat wat ons betreft de moeite waard.

De Jong wist in twee seizoenen meer dan twintig treffers te maken voor PSV. In het seizoen 2015-2016 scoorde de spits 26 keer en in het seizoen 2018-2019 kwam de teller zelfs op 28 treffers te staan. Bij de bookmakers zijn de meningen verdeeld over hoeveel treffers De Jong gaat maken: voor zowel minder dan 21 treffers als meer dan 21 treffers staat een odd van 1.85, waardoor onder meer Jack's de keuze bij jou leggen.

Luuk de Jong, PSV
PROSHOTS