Waar wordt Celtic - Feyenoord uitgezonden?

Voor Feyenoord zit het avontuur in de Champions League bijna op. De ploeg van trainer Arne Slot wordt hoe dan ook derde in groep E van het miljardenbal, maar er staat nog een laatste wedstrijd op de rol: het uitduel met Celtic FC.

Feyenoord in de Champions League
© PROSHOTS | 12-12-2023 11:00

De Rotterdammers verzamelden met thuiszeges op SS Lazio en Celtic tot dusver zes punten en in Glasgow kan dat totaal dus op negen komen. Meer dan een derde plek en dus een tussenronde in de Europa League zit er echter niet in, Lazio (10) en Atlético Madrid (11) zijn immers onbereikbaar.

Waar kan je de wedstrijd zien?

Celtic - Feyenoord is woendagavond om 21:00 uur te zien op het open kanaal via RTL 7. Ziggo Sport zendt de wedstrijd eveneens uit en via het Ziggo Sport Select-kanaal van deze zender kan je ook het schakelprogramma Ziggo Sport Switch kijken. Op die manier blijf je ook op de hoogte van de gebeurtenissen bij de andere wedstrijden.

Eerder op de avond om 18:45 worden de wedstrijden in Groep G gespeeld: Rode Ster Belgrado - Manchester City en RB Leipzig - Young Boys. In deze groep zijn de kaarten echter al volledig geschut en kunnen de ploegen niet meer van plek wisselen; City wordt eerste, Leipzig tweede, Young Boys derde en Rode Ster eindigt laatste.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma

Feyenoord in de Youth League

De U19 ploeg van Feyenoord treedt woensdag eveneens aan tegen Celtic en die wedstrijd staat om 16:00 uur gepland. De ploeg van trainer Robin van Persie is al zeker van een plek in de volgende ronde, maar bij winst bestaat er nog een kans om over het Atlético Madrid van coach Fernando Torres te wippen. Dan moeten de Spanjaarden echter punten laten liggen in eigen huis tegen Lazio.