Één-tweetje Van Gaal en Koeman voor 11 keer je inzet!

Het WK 2022 is in aantocht, maar voordat Oranje het toernooi in Qatar op 21 november aftrapt wacht eerst nog een zinderende groepsfase in de UEFA Nations League. Denk jij dat Nederland de derde editie van deze Europese landencompetitie gaat winnen? Speel nu mee voor 11 keer je inzet!

Louis van Gaal op de persconferentie van het Nederlands elftal
© PROSHOTS | 03-06-2022 07:00

Het Oranje van bondscoach Louis van Gaal zit in de Nations League in de poule met buurland België, Polen en Wales. In juni speelt Nederland de eerste vier groepswedstrijden (België-uit, Polen-thuis en twee ontmoetingen met Wales). In september volgen de returns tegen de Belgen en de Polen.


De finaleronde wordt gespeeld in juni 2023, met Nederland als kanshebber om de ‘Final Four’ te organiseren. Haalt Oranje die eindronde, dan zal de nieuwe bondscoach Ronald Koeman met zijn ploeg een gooi gaan doen naar de titel. 

SPEEL! Oranje wint Nations League voor 11 keer je inzet!

Frankrijk topfavoriet

Oranje wordt zeker niet als een van de grote favorieten beschouwd door de bookmakers: dat is met stip titelhouder Frankrijk. Een eindzege van de Fransen, die in een relatief makkelijke poule met Denemarken, Kroatië en Oostenrijk zitten, levert je nu vier keer je inzet op. De verwachting is dat Frankrijk, net als alle andere deelnemers, de groepsfase van de Nations League uiterst serieus gaan nemen met het oog op het naderende WK.

TIP! Frankrijk prolongeert titel voor 4 keer je inleg!

Poule des Doods

Spanje, in de groep met Portugal, Zwitserland en Tsjechië, is met een odd van 7.00 ook een grote favoriet, evenals Oranje’s concurrent België. Voor Italië en Engeland krijg je 9.00 keer je inzet: de twee landen zitten in de poule des doods met Duitsland (11.00) en het onfortuinlijke Hongarije (251.00).


Nederland, dat in de eerste editie van het toernooi in de finale verloor van Portugal, begint aan de Nations League met een bezoek aan België op vrijdag 3 juni. Voor een zege van de manschappen van Van Gaal krijg je nu 3.20 keer je inzet.

Vergeet niet dat je bij bookmaker Bet365 een Free Bet tot €100 kan krijgen als je nog niet geregistreerd bent. Klik hier en maak een account aan!