Antony en Malacia wachten topper tegen Tottenham Hotspur: pak vier keer je inzet!

Erik ten Hag wacht woensdag een nieuwe kraker als trainer van Manchester United. Op het eigen Old Trafford komt nummer drie Tottenham Hotspur op bezoek. Kruipen de Red Devils weer dichter bij de topteams van de Premier League? Bij Holland Casino pak je tot wel vier keer je inleg!

Antony kwam deze zomer voor €100 miljoen over van Ajax naar Manchester United
© PROSHOTS | 19-10-2022 08:00
  • Tip: Manchester United wint en beide teams scoren (4.00)
  • Tip: Antony scoort (3.20)
  • Tip: Harry Kane scoort (2.30)

Manchester United kent een wisselvallige periode. De ploeg van Ten Hag won weliswaar van Everton, maar kwam afgelopen weekend in eigen huis niet voorbij Newcastle (0-0) en ging keihard onderuit tegen rivaal Manchester City (6-3). Weet Manchester United woensdag van de Spurs te winnen en het gat met de top vier van Engeland te verkleinen, dan pak je 2.45 keer je inzet. Als Man U wint en beide teams scoren, zie je zelfs vier keer je inleg terug.

Bliksemstart Antony

Antony kent een goede start voor zijn nieuwe werkgever. De Braziliaanse vleugelspeler scoorde in zijn eerste drie Premier League-wedstrijden en werd daarmee de eerste Red Devil ooit die dat lukte. Weet de aankoop van €100 miljoen euro tegen Tottenham weer te scoren? Op een goal van Antony staat een odd van 3.20.

Man in vorm Kane weer trefzeker?

Spurs kan dit seizoen wederom bouwen op Harry Kane. De Engelse spits scoorde al negen competitiegoals en moet alleen Haaland voor zich dulden in het topscorersklassement. Kane was in vijf van zijn laatste zes wedstrijden trefzeker en zal tegen Manchester United opnieuw willen scoren. Lukt dat hem, dan pak je 2.30 keer je inzet.