Jack's pakt uit: 100x je inleg als Haaland scoort tegen Arsenal!

Met Manchester City - Arsenal staat woensdag een kraker van jewelste op het programma in de Premier League. Om jouw voetbalavond nog wat specialer te maken heeft bookmaker JACKS.NL een bijzondere welkomstactie in petto voor nieuwe spelers. Als Haaland tegen de Gunners scoort, pak je namelijk 50 of 100x je inleg!

Erling Braut Haaland, aanvaller van Manchester City
© PROSHOTS | 26-04-2023 10:00

Arsenal beleeft een fantastisch seizoen in de Premier League. De ploeg van Arteta is al maandenlang koploper en kan de eerste landstitel in bijna twintig jaar bijna ruiken. De laatste weken lijkt er echter zand in de motor te komen bij de Londenaren. Het werd uitgeschakeld in de Europa League en wist de laatste drie competitiewedstrijden allemaal niet te winnen. Tegen Liverpool, West Ham en Southampton bleef het steken op een gelijkspel. Daardoor is het gat met naaste achtervolger Manchester City geslonken tot vijf punten, terwijl de ploeg van Guardiola nog twee wedstrijden te goed hebben.

100x je inleg als Haaland scoort

Bij City is Haaland de laatste weken weer lekker op stoom. De Noor was in de laatste twee Premier League-wedstrijden vier keer trefzeker, terwijl hij in de Champions League ook twee keer scoorde tegen Bayern München. Is hij tegen koploper Arsenal opnieuw trefzeker, dan pak je bij JACKS.NL als nieuwe speler van 24 jaar of ouder 50 of 100x je inleg!

Meedoen

  1. Meld je aan bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet in op "Scoort - Haaland, Erling - ja"
50 of 100x je inzet als Haaland voor Manchester City scoort tegen Arsenal

Manchester City - Arsenal live op TV

Manchester City - Arsenal begint woensdag om 21:00 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. De uitzending op de streamingsdienst begint om 19:55 uur.