Manchester United jaagt op Champions League-ticket: odds, wedtips en tv-gids!

Manchester United kan donderdag tegen Chelsea hele goede zaken doen in de Premier League. Bij een gelijkspel is de ploeg van Erik ten Hag namelijk verzekerd van Champions League-voetbal op Old Trafford. Wil jij graag een gokje wagen op deze wedstrijd? Speel mee bij JACKS.NL en pak tot 2.70 keer je inleg met deze wedtips!

Erik ten Hag, manager van Manchester United
© PROSHOTS | 25-05-2023 07:00
  • Tip: Manchester United wint en houdt de nul (2.70)
  • Tip: Er vallen maximaal twee doelpunten (2.33)

Manchester United deed afgelopen weekend goede zaken in de strijd om een ticket voor de Champions League. De Red Devils wonnen met 0-1 van Bournemouth, terwijl Liverpool, de concurrent om plek vier juist punten verspeelde tegen Aston Villa. Daardoor kan Man U de klus tegen Chelsea klaren. Wint de ploeg van Ten Hag, dan zie je je inleg 1.62 keer terug. Chelsea won de afgelopen tien wedstrijden slechts één (!) keer. Op een overwinning van The Blues staat een odd van 5.40.

Veilig en betrouwbaar

2.70 keer je inzet met deze wedtips

Niet alleen wist Manchester United de laatste twee duels te winnen, ook hield het daarbij telkens het doel schoon. Zo won het in de slotfase met 0-1 van Bournemouth, terwijl een week daarvoor met 2-0 werd afgerekend met Wolverhampton. Slagen de Red Devils er opnieuw in de nul te houden en winnen ze daar ook nog eens bij, dan pak je 2.70 keer je inleg bij JACKS.NL.

Ook kun je bij de bookmaker inzetten op het aantal doelpunten. Bij Manchester United vielen in de laatste vijf duels slechts zes doelpunten. Vallen er donderdag opnieuw maar één of twee doelpunten, dan zie je je inzet 2.33 keer terug.

Manchester United - Chelsea live op tv

Manchester United - Chelsea wordt donderdag 25 mei vanaf 20:20 uur uitgezonden op Viaplay.