Koploper Arsenal op bezoek bij Liverpool: win dik vijf keer je inzet met deze wedtip!

In speelronde 30 van de Premier League staat met Liverpool - Arsenal een kraker van jewelste op het programma. Zetten de Gunners een volgende stap richting de landstitel of steken The Reds daar een stokje voor? Speel mee bij Holland Casino en pak tot 5.50 keer je inleg met deze wedtips!

Gabriel Jesus, spits van Arsenal
© PROSHOTS | 09-04-2023 07:00
  • Tip: Arsenal wint en beide ploegen scoren (4.00)
  • Tip: Gabriel Jesus scoort (2.95)
  • Longshot: Xhaka scoort (5.50)

Liverpool broodnodig toe aan zege, Arsenal op titelkoers

De laatste weken draait het allesbehalve lekker bij Liverpool. Het elftal van Jurgen Klopp verloor over twee wedstrijden met 6-2 van Real Madrid in de Champions League, terwijl het in de Premier League ook al dik een maand wacht op een zege. Sinds de 7-0 overwinning op Manchester United verloor het van Bournemouth (1-0) en Manchester City (4-1). Afgelopen midweek eindigde het duel tegen Chelsea in een 0-0 gelijkspel. Daardoor is de ploeg weggezakt naar een achtste plaats en is Champions League-voetbal ver uit zicht. Weet het zondag eindelijk weer te winnen, dan pak je 2.80 keer je inzet.

Tegenstander Arsenal gaat de laatste weken juist behoorlijk goed. De ploeg van Arteta werd weliswaar uitgeschakeld in de Europa League, maar in de nationale competitie won het de laatste zes wedstrijden. Daardoor is het gat met Manchester City acht punten, al hebben de Citizens één wedstrijd minder gespeeld. Rijgt Arsenal tegen Liverpool de zevende zege aaneen, dan pak je 2.45 keer je inleg. Wint Arsenal en scoren beide ploegen, dan wordt de odd 4.00.

Droomrentree Gabriel Jesus

Gabriel Jesus moest de voorbije maanden aan zich voorbij laten gaan met een slepende blessure. De Braziliaan, die in de eerste seizoenshelft van onschatbare waarde was voor de Londenaren maakte vorig weekend tegen Leeds United zijn rentree in de basis en was met twee treffers meteen weer belangrijk. Scoort hij tegen Liverpool opnieuw, dan pak je liefst 2.95 keer je inzet.

Granit Xhaka staat niet bepaald bekend als doelpuntenmaker. Toch laat de Zwitserse middenvelder de laatste weken zien ook wel een doelpunt te kunnen maken. In de laatste drie (!) wedstrijden was hij namelijk telkens trefzeker. Maakt hij er tegen Liverpool weer één, dan zie je je inleg 5.50 keer uitbetaald worden.

Liverpool - Arsenal live op Viaplay

Liverpool - Arsenal begint zondag 9 april om 17:30 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. Bekijk hier welke wedstrijden dit weekend nog meer op het programma staan op de streamingdienst.