Een nieuwe Manchester Derby: tot 4.10 je inzet bij een doelpunt van Marcus Rashford!

Aanstaande zaterdag is de Premier League het toneel van een ware topper: Manchester United tegen Manchester City. Komt Erik ten Hag of Pep Guardiola als winnaar uit de strijd? Zet in bij Jack’s en verdien tot 4.10 keer je inzet.

Ten Hag coach Manchester United
© PROSHOTS | 13-01-2023 18:00
  • Tip: er vallen vier doelpunten of meer in de wedstrijd (2.70)
  • Tip: Kevin De Bruyne geeft een assist (3.00)
  • Tip: Marcus Rashford maakt een doelpunt (4.10)

Manchester United tegen Manchester City: een garantie voor doelpunten

Met Manchester United tegen Manchester City krijgen we een wedstrijd die er ook op de ranglijst toe doet. De ploeg van Ten Hag staat op een knappe vierde plaats, terwijl Guardiola en co. het momenteel moeten doen met een tweede plaats achter koploper Arsenal. Waar de krachtsverschillen op het oog nu niet zo groot zijn, was dat eind september wel het geval. De laatste editie van de Manchester Derby eindigde namelijk in een 6-3 overwinning voor The Citizens, wat dus een waar doelpuntenfestijn was. Denk je dat er zaterdag weer minimaal vier doelpunten vallen? Dan krijg je daar 2.70 keer je inzet voor bij Jack’s.

De assistkoning van Manchester

Aan beide kanten lopen spelers die wel raad weten met het geven van een succesvolle pass. Bij United hebben we Bruno Fernandes en Christian Eriksen, maar de absolute assistkoning voetbalt aan de andere kant van de stad: Kevin De Bruyne. De creatieve Belg gaf dit seizoen al negen keer een beslissende voorzet, waaronder twee tegen The Mancunians. Voor opnieuw een assist van De Bruyne krijg je drie keer je inzet bij de bookmaker.

De man in vorm bij Manchester United

De man in vorm bij Manchester United is op dit moment Marcus Rashford. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo is de Engelsman helemaal opgeleefd op Old Trafford. Sinds de start van de tweede seizoenshelft wist de linkerspits in zes wedstrijden al zeven keer het net te vinden. Aan zijn discipline kan nog wel eens worden getwijfeld, maar aan zijn scoringsdrift zeker niet. Doet Rashford het ook voor Ten Hag in de derby? Voor een doelpunt van zijn voet krijg je liefst 4.10.

Rashford scoort voor Manchester United
PROSHOTS