Laat een

bericht achter

Contact formulier

Team Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag is een startup opgezet door drie jeugdvrienden met veel ervaring in online marketing, business development en de verkoop van enkele succesvolle Tech-startups.

Met voetbalvandaag.nl lanceren we een nieuw project waarbij we al onze kennis en passie samenbrengen in een nieuw en verfrissend concept. Team Voetbal Vandaag bereidt zich net als alle clubs voor op het aankomende voetbalseizoen. Hoewel tevreden met de afgelopen jaargang, is het ambitieuze plan ons met de top te gaan meten.

Een hoger streven vereist kwalitatief goede spelers. Waar we dankzij onze scouts inmiddels een team hebben samengesteld dat weet wat er op topniveau gevraagd wordt, houden we onze ogen open voor aanstormend talent.

Voetbal Vandaag - Sitemap

Versterking voor het team van voetbal vandaag

Voor een perfecte teambalans kijken we eveneens naar spelers die hun sporen al lang en breed verdiend hebben. Dat is allereerst leuk voor de kleedkamer, maar tevens erg nuttig voor de teambalans. Gedurende de zomerstop zijn transfers een doorlopende zaak. Ben jij transfervrij, of kun je je contract afkopen en wil je graag deel uitmaken van een selectie die het hoogste nastreeft? 

Om het team compleet te maken, willen we de selectie aanvullen met spelers die beschikken over de volgende eigenschappen. 

  • Journalist / Tekstschrijver 

Je beschikt over een HBO opleiding journalistiek, bent bekend met SEO en hebt kennis over de opbouw en inhoud van een artikel. Een sterke affiniteit met voetbal is geen pré, maar een vereiste.

  • Designer / Vormgever

Jij kunt ideeën goed overbrengen, waarbij je uit kunt leggen waarom jouw keuzes een belangrijke toevoeging vormen.

  • Sportverslaggever

Als sportverslaggever doe je, hoe vreemd ook, verslag van sport en in dit geval van voetbal. Je bent in opleiding, of hebt je studie journalistiek reeds afgerond. Het hebben van voetbalkennis is vanzelfsprekend.

  • Stagiaires

Je bent initiatiefrijk ingesteld en bereid om te leren.

  • Sociale media-experts

Sociale media is jouw leven, of minimaal je werk. Je bent en ademt Facebook, Instagram en Twitter en herkent behoeften van bezoekers.

 

Neem contact op

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left