Dessers van Feyenoord naar Nigeria: speciale boost tot 17 keer je inzet!

Ecuador ontvangt Nigeria in de nacht van donderdag op vrijdag en trapt om 2.30 uur Nederlandse tijd af. In deze vriendschappelijke wedstrijd krijgen de spelers de kans zich van hun beste kant te laten zien voor de zomertransferperiode, waaronder oud-Feyenoorder Cyriel Dessers. Woensdag werd bekend dat de spits niet verder gaat bij de Rotterdammers. Bij een doelpunt van Dessers tegen Ecuador kan je ruim drie keer je inzet terugverdienen!

Dessers speelt met Nigeria tegen Ecuador
© PROSHOTS | 02-06-2022 09:50
  • Tip: Nigeria wint (3.80)
  • Tip: Dessers scoort (3.20)
  • Long shot: Dessers scoort, Nigeria wint, beide teams scoren (boosted odd, 17.00)

Dessers zal willen imponeren door onzekere toekomst

Dessers werd dit seizoen van KRC Genk gehuurd door Feyenoord en mede door de Belgische Nigeriaan gooide de Rotterdamse club hoge ogen in Europees opzicht. Uiteindelijk ging de finale van de Conference League verloren tegen AS Roma, maar Dessers was met tien treffers de ster van het toernooi en kreeg treffend de bijnaam ‘Mister Conference League’ in De Kuip toegewezen.

Feyenoord wilde graag verder met de spits, maar kon niet voldoen aan de salariseisen van de speler. Uiteindelijk werd de koopoptie in zijn contract niet gelicht. Dessers kan alsnog voor vier miljoen euro worden opgehaald uit België en maakte eind mei zijn basisdebuut in het nationale elftal van Nigeria. De spits was direct trefzeker, maar de Nigerianen verloren wel met 2-1 van Mexico. Mocht Dessers opnieuw het net vinden, dan staat daar een odd van 3.20 bij Bet365 op. Lang niet verkeerd, al zeggen we zelf.

Ecuador hield zich staande tegen absolute toplanden

De ploeg van Gustavo Alvaro haalde slechts vier punten uit de laatste vijf interlands en wist geen één keer te winnen. Schijn kan echter bedriegen: de groepsgenoot van Oranje op het WK speelde onder meer gelijk tegen Argentinië en Brazilië en mag daar met recht met een goed gevoel op terugkijken. Messi en Neymar bleven op een 1-1 gelijkspel steken, maar landen als El Salvador en Peru behaalden hetzelfde resultaat tegen Ecuador.

Met Dessers en Terem Moffi in de gelederen mag Nigeria spreken van een uitstekend aanvalsduo. Nigeria staat 30ste op de FIFA wereldranglijst, terwijl Ecuador de 46ste plaats bekleedt. Ecuador scoorde slechts vijf keer in de afgelopen vijf duels en heeft moeite het net te vinden. Door al deze redenen denken wij dat Nigeria aan het langste eind trekt, waar een uitstekende odd van 3.80 op valt.

Ecuador Argentinië
PROSHOTS

Heb je écht vertrouwen in Dessers en zijn ploeg? Als de oud-Feyenoorder scoort, Nigeria wint en Ecuador ook het net vindt, staat daar maar liefst een boosted odd van 17.00 op. Het is en blijft een gokje, maar wel eentje met een waanzinnig potentieel.

Benieuwd naar andere bets voor dit interessante onderonsje? Check alle odds van bookmaker Bet365 en ontvang een welkomstbonus van maar liefst 100 euro*! Deze en andere bonussen bij Nederlandse bookmakers zijn altijd voor spelers ouder dan 24 jaar! Registreren kan hier.