Voetbal Vandaag wenst iedereen een voorspoedig 2022

Allereerst een hele goede morgen en een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar gewenst. Vanuit deze plek willen wij specifiek iedere bezoeker bedanken, die onze website in het afgelopen jaar bezocht heeft. We hopen dat wij ook in 2022 op u kunnen rekenen.

Schijnend vuurwerk in een donkere lucht
© VoetbalVandaag Images | 01-01-2022 10:47

Op voetbalgebied gebeurde er vorig jaar meer dan voldoende. Zo pakte Ajax de dubbel, beleefde het Nederlands Elftal een gedesillusioneerd Europees Kampioenschap, liet de nieuwe Feyenoord-trainer Arne Slot de Kuip weer ouderwets swingen en beleefden we met maar liefst 5 Nederlandse clubs een ongekend sterke Europese campagne met een regen aan coëfficiënten.

En wat te denken van de geruisloze aanpassing van Eredivisie nieuwkomers N.E.C Nijmegen, Go Ahead Eagles en SC Cambuur? Of Robert Mühren die zich tot all-time Keuken Kampioen Divisie topscorer kroonde met maar liefst 38 doelpunten in een seizoen?

In 2022 is er in ieder geval genoeg om naar uit te kijken. Zo start binnenkort de tweede seizoenshelft in de Eredivisie met titelkansen voor de traditionele top drie, staat de Afrika Cup op het punt van beginnen en krijgen we aan het eind van het jaar het WK met hopelijk goede prestaties van Oranje.

Wij zijn verheugd deze aankomende gebeurtenissen samen met u te kunnen beleven.