Volop actie in de KKD: win dik zeven keer je inzet met deze wedcombo!

Vrijdag staan er liefst negen wedstrijden op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Zo gaat Heracles op bezoek bij Almere City en neemt topscorer Dylan Vente het met Roda JC op tegen Almere City. Wij hebben een wedcombo samengesteld waar je 7.3 keer je inzet kan winnen!

Dylan Vente, spits van Roda JC
© PROSHOTS | 28-10-2022 08:00

Almere City – Heracles: Heracles wint (2.30)

Heracles is na twaalf speelrondes de trotse koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag reist de ploeg van Lammers af naar Flevoland voor een ontmoeting met Almere City. De zwarte schapen verloren de laatste twee competitiewedstrijden en zijn inmiddels afgezakt naar de elfde plek in de competitie. Pakt Heracles drie belangrijke punten tegen de ploeg van Alex Pastoor?


Roda JC – Jong FC Utrecht: Dylan Vente scoort (1.80)

Wedstrijden van Roda JC staan dit seizoen bijna garant voor een goal van Dylan Vente. De Rotterdamse spits is dit seizoen al goed voor elf doelpunten in de KKD en laat andere goalgetters als Braken en Hilterman ver achter zich. Vrijdag neemt hij het met Roda op tegen Jong FC Utrecht, de nummer laatst van de competitie. Slaat Vente opnieuw toe voor De Koempels?

Telstar – FC Dordrecht: Telstar wint (1.769)

Telstar is de laatste weken lekker bezig. De Noord-Hollanders zijn al sinds 16 september ongeslagen en bereikten ook nog de tweede ronde van de KNVB Beker. Met FC Dordrecht ontvangt het vrijdag een ploeg die de laatste twee wedstrijden met 0-3 onderuitging. Duwt Telstar de nummer vijftien van de KKD nog dieper de problemen in?    

Wedcombo KKD 28-10