Smullen geblazen in de Keuken Kampioen Divisie: pak dik negen keer je inzet!

We zijn nog maar net bijgekomen van een prachtige Europese avond en de bal gaat alweer rollen op de Nederlandse velden. In de Keuken Kampioen Divisie staan vrijdag namelijk liefst zeven wedstrijden op het programma. Met deze wedcombo pak je wel 9.2 keer je inleg!

Van der Sande (NAC)
© PROSHOTS | 04-11-2022 09:52

MVV – Helmond Sport: MVV wint (2.05)

MVV is de grote verassing van de afgelopen maanden. De Maastrichtenaren eindigden de afgelopen seizoenen met een plek in het rechterrijtje, maar staan nu na dertien speelrondes knap tweede in de KKD. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat MVV sinds 9 september ongeslagen is in de competitie. Vrijdag krijgt de ploeg van Verberne bezoek van Helmond Sport, dat negentiende staat. Blijven de punten vrijdag opnieuw in Maastricht?


NAC – Telstar: Van der Sande scoort (2.50)

NAC kan de laatste weken rekenen op Jort van der Sande. De spits kwam afgelopen zomer transfervrij over van FC Eindhoven en blijkt een schot in de roos. Van der Sande staat gedeeld derde in het topscorersklassement en is vooral de laatste weken in vorm. De Bosschenaar scoorde vier goals in de laatste drie wedstrijden en is daarmee gedeeld topscorer van de tweede periode. Prikt hij er in eigen huis tegen Telstar opnieuw één in?

Willem II – Heracles: Er vallen drie of meer doelpunten (1.80)

De laatste jaren stond de wedstrijd Heracles – Willem II vooral op het programma in de Eredivisie. Maar omdat beide ploegen allebei degradeerden uit het hoogste niveau nemen ze het nu tegen elkaar op in de KKD. De wedstrijden van deze ploegen zijn over het algemeen vermakelijk om naar te kijken. Bij Willem II vielen er de afgelopen vier wedstrijden gemiddeld drie goals, terwijl Heracles bijna op vijf doelpunten per wedstrijd zit. Wordt er bij de onderlinge wedstrijd tussen deze ploegen opnieuw minimaal drie keer gescoord?

Al met al levert een combinatie van deze weddenschappen een mooie odd op. Wint MVV, scoort Van der Sande voor NAC en vallen er minstens drie goals bij Willem II – Heracles, dan zie je 9.225 keer je inzet terug!

Wedcombo KKD